Sivut

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Sammalpalleroita

Pitipä minunkin nyt sitten värkkäillä noita sammalpalleroita, kun joka toisessa blogissa niitä on väännetty jo viikkotolkulla : D Niinhän sitä sanotaan, että paineen alla suorituskyky monesti paranee ja nyt taisi käydä juuri niin - normaalistihan en todellakaan ole mikään himovärkkääjä tai tee-se-itse-nainen, vaan ostan tavarat mieluiten kaupasta, laiska kun olen. Noh, eilen sitten iski varsinainen "sammalpallohimo" ja tuloksen näette alla. Kävin napsimassa pihan koristeomenapuusta muutamat punaiset "marjat" hökkyrän koristeeksi. Ilmeestä tuli kivan syksyinen!

Last night, I made some "mossballs" and decorated them with fake apples. I think the look suits well for the season!7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Soma pallero :)

New England Rose kirjoitti...

Kiitti Nina! Täytyypä käydä kurkkaamassa blogiasi paremmalla ajalla :)

Jasmiina kirjoitti...

Ihana sammalpallero :)) minun tekeleeni jo heitin roskiin koska en jaksanut suihkutella niitä vedellä..ja toinen syy miksi heitin pois ; tytärtäni kiinnosti tämä sammalpallero aivan liikaa :DD

Marika kirjoitti...

Ihana! Tää on just bloggailun ihanuus -innostuu itsekin väkertämään kaikenlaista :)

Marru kirjoitti...

Kaunis pallero! Täällä todellakin on noita vaihtoehtoja ja välillä ihan valinnanvaikeuttakin... mitä kokeilisi ensimmäiseksi ja toiseksi ja... :)

Pia kirjoitti...

Hieno pallero tulikin! =D Pitäiskö itsekin....

New England Rose kirjoitti...

Joo, tosiaan, tässä bloggailussa on kivaa se, että saa revittyä itsestään irti enemmän kuin "normioloissa". Inspiroituu ja innostuu ihan eri tavalla! Musta jopa tuntuu, että bloggailun aloitettuani siivouskin(!) on sujunut hippasen verran tuskattomammin, kun sitä aina jotenkin aattelee, että "miltähän tääkin sekasotku näyttäisi kuvissa..." Eli paljon on bloggailussa positiivisia asioita. Ja tietysti parasta on tutustua kaikkiin teihin, hyvät ihmiset - vaihtaa kuulumisia ja kommentteja sekä ihailla muiden ideoita! :)

Rohkeasti vaan Marru ja Pia kokeilemaan noita palleroita! Niiden värkkääminen oli oikeastaan ihan kivaa, tosin hieman sotkuista puuhaa (duunailin niitä keittiön tiskipöydällä ja lattia oli aikamoinen näky operaation jälkeen :D)

Jasmiina, ymmärrän ongelmasi. Mä en edes omista sumutepulloa, joten olen yrittänyt pirskotella pallon päälle vähän vettä ihan käsipelillä. Katotaan kauanko pysyy freesinä!