Sivut

perjantai 2. syyskuuta 2011

Amor Vincit Omnia

Sisustustarrakavalkadi jatkuu. . . Tänään on vuorossa olohuoneen lasiovien päällä nököttävä isokokoinen Amor Vincit Omnia -tarra. Ja mikäli joku pähkäilee, mitä se tarkoittaa, niin kerronpa senkin nyt sitten tässä samalla : ) Teksti on siis latinaa ja suomeksi jotakuinkin "rakkaus voittaa kaiken". Tulipahan vähän vaihtelua iänikuiseen englanninkieleen, jota näkee joka paikassa koko ajan.

Tarra on melko kookas ja koukeroinen, joten sitä sai "jumpata" hyvän aikaa paikoilleen - meni ehkä muutaman millin vinoon, mutta onneksi sitä ei pahemmin huomaa. . . Luonnossa teksti on paljon kauniimpi kuin tässä kulahtaneessa kuvassa, mutta saahan tuosta nyt jonkinmoisen käsityksen kuitenkin : )

Ihanaa viikonloppua teille kaikille, palaillaan taas ensi viikolla!

My affection for decorative stickers seems neverending. . . One of my personal favorites is the huge sticker in our living room - a beautiful calligraphy-style text written in Latin. Amor Vincit Omnia stands for "love conquers all" in English. Due to the size of the sticker and the decorativeness of the text, it was pretty challenging to place it on the wall. But the effort was well worth it!

Have a nice weekend, I'll be back next week : )

5 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Ihana tarra, sopii tuohon kuin nenä päähän :) itsekin pidän sisustustarroista kovin :)

Mukavaa viikonloppua!

Tuija kirjoitti...

Ihana tarra minunkin mielestäni, mistä noita saa?

New England Rose kirjoitti...

Kiva, että tykkäsitte! Tilasin tarran muistaakseni kevättalvella jostain nettiputiikista. Taisi olla walldecor.fi. Mielestäni paras tarrakauppa netissä!

Marika kirjoitti...

Vaivannäkö on kyllä palkittu, ihana tarra ja sopii paikalleen täydellisesti!

Kivaa viikonloppua!

New England Rose kirjoitti...

Kiitokset Marika ja reipasta maanantaipäivää ;)