Sivut

torstai 20. lokakuuta 2011

Kaatosateessa tepastellen

Onpahan ollut KAAMEA rajuilma eilisillasta lähtien! En kyllä muista, koska viimeksi olisi ollut näin kova ukkonen - valtavia taivaankannen kokoisia salamia, rakeita sekä terävää paukahtelua ja rätinää riitti tuntikaupalla, ihan koko illan. Lentokoneetkin joutuivat kääntymään takaisin lentokentälle liian vaarallisten olosuhteiden takia, mikä on nykyaikana todella harvinaista. Nyt aamullakin tulee taas vettä vaakatasossa ja pilvet ovat niin tummia, että edelleen on pimeää kuin keskiyöllä. Todellinen syyssää siis!

Juuri tällaisella säällä on mukava sujahtaa söpöihin "pehmotöppösiin", jotka hankin Ikeasta edellisellä käynnilläni. Töppöset ovat ihanan lämpimät, sillä ne on täytetty pehmoisalla vanulla. Pohjissa on kätevät liukuesteet ja varsissa kotoisat neulekoristeet. Muutaman roposen sijoittaminen näihin todellakin kannatti : )

Lokoisaa viikonloppua kaikille lukijoilleni, ensi viikolla taas tavataan!

There was a HUGE thunderstorm in Southern Finland last night, even airplanes had to turn back to the airport due to dangerous conditions. The storm raged the whole night, and it is still raining a lot. A true autumn weather!

On a day like this, I enjoy wearing my stuffed "boots" which I bought from Ikea during my last visit there. The boots are degined for indoor usage only - they are incredibly comfortable, soft and warm. I think my investment in these boots was worthwhile : )

I wish you all a relaxing weekend - see you again next week!


7 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

suloiset tossut <3

juu..vettä tulee ja myrskyää..eilen nähtiin salamointia..kai? mutta ei tänne päälle sentään tullut :S

Oikein SYKSY :DD

New England Rose kirjoitti...

Meillä oli ihan päällä puoleenyöhön asti. Ekat rätinät alkoi joskus kuuden maissa. Itseasiassa täällä on nyt tällä hetkellä jo selkeä taivas ja aurinko paistelee täydeltä terältään! Ei olisi uskonut, kun miettii aamuista säätä...

Katja kirjoitti...

Ihanat töppöset, täytyykin lisätä ensi vkon Ikea-reissun ostoslistaan :)

Meillä ei salamoinut yhtään, parinkymmenen kilometrin päässä oli ollut oikein kunnon show.

Riikka kirjoitti...

I love your stuffes boots <3
Palelen aina jaloistani, joten tuollaiset tossukat tekisi tälle vilukissalle hyvää.

Pidän sisutustyylistäsi ja olen lisännyt blogisi lukulistalleni:)

Niina kirjoitti...

Tuollaiset ois ihanat!:)

Marru kirjoitti...

Kuulostaapa hurjalta :(
Lounais-Suomessa tuuli ja sateli, mutta ei täällä onneksi ukkostanut!
Sun tossut on todella ihanat :)

New England Rose kirjoitti...

Kiitokset Katja, Riikka, Niina & Marru!

Tervetuloa Riikka lukijakseni, uusia lukijoita on kiva saada! Käyn pistäytymässä blogissasi piakkoin, kiitos vinkistä! ;D