Sivut

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Tuulahdus 60-luvulta

Päätimme muuttaa makkarin järjestystä tässä äskettäin - ennen ikkunan edessä ollut sänky kääntyi nyt viereiselle tiiliseinälle. Toimenpide vapautti mukavasti lisätilaa huoneen etuosaan, johon sain laitettua peilin ja tuolin. Myös ikkunasta tulvii valoa sisään nyt aivan eri tavalla kuin aiemmin.

Samassa yhteydessä raijasin oman yöpöytäni roskiin, sillä olin halunnut siitä eroon jo pitemmän aikaa ja sängyn siirron myötä se ei myöskään olisi enää mahtunut paikoilleen. Tulipahan samalla hankkiuduttua eroon turhasta krääsästä, jota oli (taas vaihteeksi) kertynyt yöpöydän laatikoihin. Sivuverhot laitettiin myös kaappiin ja alta paljastuneisiin putkiin kiinnitin "nipstaakilla" omalle puolelleni kätevän pienen ja modernin lukuvalon. Makkarista kuvia myöhemmin.

Tarvitsin makkariin jonkinlaista laskutilaa ja päätin, että huoneen nurkka kaipaa nyt kaverikseen kivaa nojatuolia, johon voi sitten yön ajaksi laskea koristetyynyt ja kaikki muut härpäkkeet tai vaihtoehtoisesti laittaa valmiiksi seuraavan päivän asusteet. Sopivan tuolin sainkin ruinattua mutsilta, vaikka ensin vähän hanttiin pistikin... ;) Mintunvärinen ihanuus on aitoa 1960-luvun designia ja olen siitä superinnoissani!Ei kommentteja: