Sivut

maanantai 19. syyskuuta 2011

Alennusmyynnissä & tunnustus

Bongasin Askon synttäriale-esitteestä kivat tähtityynyt. Olin alunperin ajatellut ostaa Gantin tähtityynyjä, mutta näiden Sirius-tyynyjen hinta sai mut järkiini ja nappasin niitä useamman kappaleen. Gantin tyynythän maksavat lähemmäs 100 euroa per päällinen (ainakin ne, mistä itse olen kiinnostunut). Nämä kuvan tyynynpäälliset sain sen sijaan hintaan 9,90 e/kpl, normaalihinnan ollessa 21 euroa. Otin sekä näitä beigejä että tummanharmaita - beiget päätyivät makuuhuoneeseen ja tummanharmaat TV-huoneeseen. En ole kuitenkaan niin "merkkiehdoton" ihminen, ettenkö voisi hyödyntää tällaista tarjousta. Pääasia mulle on, että tuote on kivannäköinen ja pidän siitä itse, eikä merkillä loppuen lopuksi ole niin väliä.

I found some cool star-themed shams from Asko last week. They were on discount sale and cost only 9,90 euros per item (normal price being 21 euros). I bought four of them, half of them beige and half of them dark grey. For now, I put the beige ones in the bedroom and the grey ones in the TV room. Originally, I had planned to buy the star shams from Gant, but since they cost approximately 100 euros per item, I decided to go for the less expensive ones. Regardelss the low price they look really pretty, don't you think?Sitten toiseen mukavampaan asiaan: sain yllätyksekseni "Hotel de Teddyn" Pämiltä tunnustuksen kivasta blogista! Tunnustuksen saajan pitää kiittää tunnustuksen antajaa, antaa sama tunnustus kahdeksaan muuhun blogiin, ilmoittaa näille asiasta sekä kertoa kahdeksan asiaa itsestään. Kaunis kiitos Päm, yritän olla tunnustuksesi arvoinen! : D Käykääpä muuten vilkaisemassa myös Pämin ihastuttavaa blogia!


Tässä kahdeksan rehellistä tunnustusta itsestäni:
  • Olen aloittanut laihdutuskuurin ainakin sata kertaa, mutta lopettanut sen aina kesken.
  • En voi sietää mitään oranssia, myrkynvihreää tai sinapinkeltaista.
  • Olen laiska siivoamaan, siis oikeasti.
  • Kulutan liikaa rahaa kodin sisustukseen.
  • En pidä marjakiisseleistä, pehmeistä hedelmäkarkeista enkä kotleteista.
  • Yritän (lähes aina) mennä sieltä, missä aita on matalin.
  • Käyn kampaajalla liian harvoin, pääni on välillä kuin petolinnun *****.
  • Naapurit ovat mielestäni lähinnä ikävä häiriötekijä ja pyrin välttelemään heitä niin paljon kuin mahdollista ; D

Annan oman tunnustukseni seuraaville ihanille blogeille:

9 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Kivat tunnustukset !:)

Juu, en mäkään ole niin merkki ihminen, jos joku näyttää kivalta, on sillä paikka kotonani! :)

Kivaa alkanutta viikkoa!

Merja K kirjoitti...

Oi, kiitos kovasti tunnustuksesta, ilahduin :)

Iloista maanantaita!

Hanni kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! Palaan tunnareihin blogissani tässä piakkoin =D

Tuija kirjoitti...

Monta kohtaa noista kolahti mulle myös...:D
Kiitos tunnustuksesta, vastailen siihen seuraavassa postauksessa.

Mukavaa syysviikkoa sinulle.

Maanvaiva kirjoitti...

Hih.. hauskat tunnustukset :DD

Kiitos Sinulle tosi paljon!!! <3

Mari kirjoitti...

Kauniit tyynyt löysit.

Hauskoja tunnustuksia, moni passaa minuunkin :)

Sanna-Riikka kirjoitti...

Heipsan!

Tosi hyvät tunnustukset:) Monen niistä voisin myös allekirjoittaa! Ja ennen kaikkea KIITOS tunnustuksesta - koitan palata aiheeseen kohta pian blogissani. Olen tehnyt niin paljon töitä, että blogikin on jäänyt päivittelemättä!!! Iltaisin, kun on tullut kotiin on aina pimeää ja aamuisin ei ole aikaa kuvailla!!!

Maria kirjoitti...

Voih, mikä ihana ylläri oli viestisi blogissani! Kylläpä piristikin päivääni ihan suunnattomasti. Iso kiitos vielä kerran!

Ihana tuo viimeinen kohta :D Naapurit voi kyllä olla riesa. Meillä on ihan mukavat naapurit, mutta koitan silti välttää aamuisin heitä näkemästä... Nainen on töissä mallitoimistossa ja kulkee avomersulla Louis Vuitton laukun kans töihin. Ei siinä mitään, itsekin mielelläni itselle molemmat jutut huolisin, mutta kun oma viitekehys on sellanen, että kun pyöräilee lasten kans tarhaan aamulla, niin ei ehkä halua Vuittonia pyöränsarvessa roikottaa :D Yleensä on siis reppu selässä, että saa lasten vaihtovaatteet sinne ja sadetakki on sateella käytännöllisempi kuin silkkilangasta kudottu poncho :)

Eli siis mukavaa päivää kumarruksen kera!

New England Rose kirjoitti...

Kiitokset itsellenne ihanista blogeistanne! Toki on paljon muitakin kivoja blogeja, mutta päädyin nyt tällä kertaa näihin :)

Mukavaa viikonjatkoa myös teille kaikille, kohtahan on jo taas perjantai...