Sivut

torstai 8. toukokuuta 2014

Pandoran lipas

Aukaisin kuin aukaisinkin sitten sen kuuluisan Pandoran lippaan ja pyörsin sanani siitä, etten tule koskaan hankkimaan meille ns. "blogimattoa" eli kaikkien tuntemaa Pandora-villamattoa. Noh, eilen sellainen nyt sitten kuitenkin tulla tupsahti kotiovellemme ja pääsi heti tositoimiin olkkarin lattialle.

Edellinen olkkarin mattohan oli kokovalkoinen paksu puuvillamatto, mutta vuosien saatossa se oli mennyt aika huonoon kuntoon - kaikenlaista pientä ja isompaa läikkää löytyi sieltä täältä. Pesulaan en viitsinyt vanhaa mattoa enää raijata, koska lähestulkoon samalla hinnalla saa käytännössä kokonaan uuden maton ja toisaalta vuosien pinttynyt lika olisi matosta tuskin kuitenkaan kokonaan lähtenyt pois. Hinnan tiedän siitä, että vein juuri TV-huoneen mustavalkoisen raitamaton pesulaan erään "kahviäksidentin" takia ja hinta oli todellakin huimaava, vaikka TV-huoneen matto on paljon pienempi kuin mitä olkkarissa oli.

Halusin olkkariin ehdottomasti mustavalkoisen kuviollisen maton ja vieläpä suhteellisen edullisesti, joten Pandora oli täydellinen vastaus huutooni. Itse asiassa alkusysäyksen Pandoran hankinnalle antoi netissä silmiini osunut keskustelu, jossa joku mainitsi maton poistuvan pian valikoimista. Oli siis pakko toimia nyt, ettei sitten myöhemmin harmita - olen kuitenkin mattoa katsellut "sillä silmällä" jo ainakin vuoden päivät. Ja nyt se on sitten vihdoinkin meillä :) Mukavaa viikonloppua kaikille!Ei kommentteja: