Sivut

maanantai 5. toukokuuta 2014

Harmaat tehosteseinät

Maalausprojektini on lopuillaan - vielä yksi pukeutumis-/vilvoitteluhuoneen putkikotelointi pitäisi maalata harmaaksi ja sitten voin relata :)

Alunperinhän mun piti vain paklata, siistiä ja raikastaa huoneiden ikkunaseiniä ihan perusvalkoisella maalilla, mutta "yllättäen" homma laajeni myös muihinkin seiniin - kaipasin jotain piristystä ja eloa kämppään, joten vetäisin joka huoneeseen makkaria lukuunottamatta myös harmaan tehosteseinän. Lisäksi maalasin ulko-ovien sisäpinnat uudelleen valkoisella, samoin koko ison eteisen. Makkarin ja tuulikaapinhan maalailin viime kesänä laventelinharmaalla sävyllä, joten niihin en nyt koskenut, koska olivat hyvässä kunnossa.

Harmaat tehosteseinät toivat kieltämättä "tehoa" kokonaisuuteen - aivan erityisen onnistunut harmaa seinä on mielestäni lasiparioven kaverina. Se korostuu nyt aivan eri tavalla ja näyttää huomattavasti valkoisemmalta kuin aiemmin. Pienissä huoneissahan meillä oli jokaisessa yhdellä seinällä hopeanharmaaseen shiftaavaa leveää raitatapettia, johon harmaat tehosteet sopivat myös todella hyvin.

Poistimme ikkunaseinien maalauksen yhteydessä kaikista huoneista verhot ja verhotangot olohuoneen sohvaseinää lukuunottamatta. Vielä kun saan ikkunat pestyä, niin avot!

Seuraava projekti odotteleekin sitten pihan puolella... :D

2 kommenttia:

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Kaunis harmaan sävy!

New England Rose kirjoitti...

Kiitoksia! Todellinen väri lienee lähimmäs tuota sävyä, mikä näkyy ihan ekassa kuvassa - muissa kuvissa maali näyttää ehkä hieman tummemmalta kuin se oikeasti on. Riippuu niin paljon mistä valo sattuu milloinkin tulemaan. Itse kyllä tykkään tosi paljon!

P.S. Remonttinikkareille tiedoksi, että sävy löytyy Tikkurilan maalikartasta nimellä Graniitti :)