Sivut

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Saunassa

Kävimme viikonloppuna pitkästä aikaa kunnon löylyissä - kovien pakkasten aikaan se onkin todella rentouttavaa. Olin panostanut tähän kylpyhetkeemme hieman normaalia enemmän ja ripotellut kynttilöitä sinne tänne kylpy- ja pukeutumishuoneeseen :) Lisäksi lorautin saunakiuluun herkullisen salmiakintuoksuista hajustetta (joo, mulla on nyt salmiakkikausi näköjään vähän kaikessa..)

Kiulusta puheenollen - edellinen musta puinen saunakiulumme halkesi ikävästi ennen joulua ja sain nyt sitten vihdoinkin hankittua uuden tilalle. Ajattelin, että vaihtelu virkistää, joten päädyin tällä kertaa Ratian valkoiseen puukiuluun ja -kauhaan. Eikä ollutkaan mikään huono valinta, valkoinen näyttää tosi tyylikkäältä tummilla lauteilla. Eri asia sitten tietysti on, kauanko kiulu pysyy valkoisena ;D

Kun kerrankin kaupan kylppäri- ja saunaosastolle eksyin, oli päivänselvää, etten päässyt ulos pelkkä kiulu kourassa... Annon suihkuverhot olivat reippaassa alennuksessa, joten olihan sellainenkin ihan pakko kääräistä kainaloon. Vanha Ikean pystyraitainen tummanharmaavalkoinen suihkuverho on palvellut todella hyvin, mutta sen käyttöikä on pikkuhiljaa tullut tiensä päähän.

Uusi raitaverho on ihanan linjakas ja raikastaa kylppäriä kummasti!

4 kommenttia:

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Kiulu ja kauha kauniit! En ole ennen nähnytkään valkoisia, käyvät tosi hyvin tummille lauteille:)

JohannaL kirjoitti...

Onpa kauniit kiulu ja kauha.

New England Rose kirjoitti...

Ellen: juu, kontrastit on kohdillaan :)

New England Rose kirjoitti...

JohannaL: kiitoksia, ihastuin itsekin!