Sivut

maanantai 20. tammikuuta 2014

Lisää salmaria...

Kuten viime viikolla lupasin, tässä vielä toinen postaus salmiakkikuvioisin ihanuuksin :) Hankin nämä toissaviikolla Prisman ruokakauppareissulla samaan syssyyn aiemmin esittelemäni harmaavalkoruutuisen huovan kanssa ja tykkään kyllä todella paljon! Totuuden nimessä en näitä(kään) kupposia olisi sinänsä "tarvinnut", joten ostin vain kaksi mukia vanhojen raitakupposten kavereiksi piristämään keittiön pikkuhyllyä.

Prismaan on tosiaan tullut vuodenvaihteessa kaikenlaista näppärää, mutta kohtuuhintaista keittiö- ja sisustustavaraa. Kätevää sinänsä, että nyt voi yhdistää ruokakauppareissun sisustushankintoihin samalla kertaa! :)


2 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Kiva idis laittaa kupit tollaiseen laatikkoon. Pitää laittaa tää postaus kirjanmerkkeihin, jos vaikka löytäisin joskus ellaisen laatikon JA tilan keittiöstä sille :))

New England Rose kirjoitti...

Eiks ookin? Tykkään kanssa tosi paljon! Ihmettelen vain, että siinä pari vuotta meni ennenkuin sain ko. idean. Laatikko oli aiemmin etupihan terassilla kukkalaatikkona, mutta pesun jälkeen siitä tosiaan tuli oiva pikkuhylly keittiötasolle :)