Sivut

maanantai 18. marraskuuta 2013

Valoa marraskuun pimeyteen

Maanantai - jälleen kerran... Enää ei tosin ole montaa viikkoa Jouluun, joten pitää vain yrittää jaksaa pakertaa! Ja onhan tässä välissä pitkä Itsenäisyyspäivän viikonloppukin, jippii :) Onneksi paperitähdet valaisevat jo ikkunoissa, ulkona on nimittäin todella pimeää tähän aikaa vuodesta.

Kuuluisa myrskykin oli ja meni, tosin meilläpäin ei tuhoja näkynyt. Eikä muuten mennyt sähkötkään. Kovia puhureita toki tuli ja pientä puista irronnutta roskaa oli joka paikka täynnä, muttei mitään toissavuoden Tapaninpäivän myrskyyn verrattavaa kuitenkaan. Sillonhan pelkästään meidän piha-alueilla kaatui lähes kymmenkunta puuta, yksi jopa naapuritalon päälle. Toivottavasti myrskyn aiheuttamat tuhot muualla Suomessa saadaan korjattua ja kustannukset korvattua pikavauhtia.

Postikin toi mulle vihdoinkin pientä ihanaa talvista piritystä, laitan postausta siitä loppuviikosta. Sanotaanko vaikka niin, että postimyynti näytti mulle tässä tilauksessa sen nurjan puolensa... Ensin ei tullut mitään tavaraa, sitten täysin väärät tuotteet, mikä tietysti tiesi tilaajalle eli mulle lisähommaa, kun piti palauttaa tavarat takaisin ja reklamoida asiasta. Sen jälkeen jännitettiin, onko tilaamiani ihanuuksia enää ylipäänsä jäljellä... Lopulta kuitenkin oikeat tuotteet löysivät perille perjantaina :)

Mukavaa viikonalkua kaikille blogini seuraajille!
6 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihana joulutähti. Tuo on kyllä ikävää kun tulee vääriä tuotteita, todella tympeää -.

Ellen kirjoitti...

Mukavaa, että postimyyntihässäkkä selvisi, ja sait lopulta oikeat tuotteet:)

Jasmiina kirjoitti...

joulun alla se postin odottaminen vasta stressaavaa onkin :D

New England Rose kirjoitti...

Johanna: Jep, kyllähän se harmittaa. Mielestäni isojen postimyyntiä harjoittavien firmojen pitäisi käydä noutamassa väärät paketit tilaajalta ja toimittamaan oikeat kotiovelle asti, jos kerran moka on ykiselitteisesti heidän. On kohtuutonta vaatia asiakasta paketoimaan ja postittamaan tuotteet, soittelemaan ja jonottamaan pitkiä aikoja puhelinpalveluun ja raahaamaan paketit vielä itse postiinkin. Itse en aja autoa, joten on ikävää joutua vaivaamaan muita ihmisiä mokoman asian takia.

New England Rose kirjoitti...

Ellen: Niinpä, olisi kyllä harmittanut, jos tuotteet olisivatkin loppuneet ennenkuin sain oikeat tilalle. Itse asiassa oli aika pienestä kiinni, sillä nyt näyttäisi osa tilaamistani tuotteista poistuneen ko. kaupan nettisivujen jouluvalikoimasta!

New England Rose kirjoitti...

Jasmiina: no varmasti, onneksi en sitä ole vielä joutunut kokemaan :D