Sivut

keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Haaste: Kaikki fakta minusta!

No niin, pitkästä aikaa olen vastaamassa mulle annettuun haasteeseen. Kiitos Pauline! :) Vastaan nyt ensihätään annettuihin kysymyksiin ja päivitän blogit, joille haasteen lähetän eteenpäin, myöhemmin.

Haasteen tarkoituksena on siis haastaa uusia blogeja, joissa on alle 300 lukijaa ja antaa blogeille näkyvyyttä.

1. Jokaisen haastetun tulee kertoa itsestään 11 faktaa.
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä haastetuille.
4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 300 lukijaa.
5. Haasteessa tulee lukea, kuka sinut on haastanut ja kertoa se haastetuille.
6. Ei saa haastaa sitä, joka sinut haastoi.

11 FAKTAA MINUSTA:

1. Minkä kirjan luit viimeksi?
Pistipä Pauline pahan heti alkuun - nyt täytyy myöntää, etten ole vähään aikaan lukenut mitään "kunnon kirjaa", lähinnä sisustuslehtiä. Jos nyt pitää jotain sanoa, niin veikkaisin matkailukirjaa Thaimaasta tai sitten egyptologiasta kertovaa teosta.

2. Minkälainen on aamurituaalisi?
Herään klo 05.00, menen suihkuun ja pesen samalla hampaat (joo, vedentuhlausta, mutten pääse tavasta eroon millään). Hiukset pesen joka toinen päivä. Kuivattelun jälkeen teen työpäivän eväät, laitan hiukset, herätän miehen ja meikkaan. Lopuksi käyn vielä vessassa, puen vaatteet päälleni ja teen "tupatarkastuksen" eli varmistan ettei mitään sähkölaitteita tms. ole jäänyt päälle. Sitten ovi kiinni ja menoksi! Kello on tässä vaiheessa yleensä jotain 06.30 ja 07.00 väliltä.

3. Miten rentoudut?
Nukkumalla, saunomalla, puutarhatöissä. Katsomalla jotain hyvää sisustusohjelmaa tai urheilua telkkarista.

4. Mihin maahan haluaisit matkustaa ja miksi?
Tällä hetkellä havittelen matkaa Nykiin. Ollaan myös puhuttu Amerikan mantereen läpiajosta vuokrakärryllä ja Karibian-risteilystä. Toisaalta Madeiralla ja Azoreilla olisi hienoa piipahtaa ihastelemassa vehreää luontoa ja valaita. Toivottavasti kaikki reissut toteutuvat vielä joskus!

5. Jos voittaisit lotossa 10 miljoonaa, mitä tekisit?
Ihan ekana ostaisin ison tontin Espoosta tai Helsingistä meren rannalta ja rakennuttaisin siihen 300-neliöisen modernin kivitalon kaikilla herkuilla. Lisäksi ostaisin purjeveneen ja kakkoskodin Ranskan rivieralta. Ja pastellinvärisen Mini Cooperin :) Tietysti myös antaisin hieman pätäkkää siskolleni ja vanhemmilleni sekä sijoittaisin loput rahat tuottavasti. Lopettaisin työnteon välittömästi ja keskittyisin vain piirtämään ja maalailemaan omassa "kotistudiossani". Tässä vaiheessa kaikki maailmanparantajat parahtavat, että "kuinka se voi olla noin itsekäs eikä lahjoita mitään hyväntekeväisyyteen?!" Noh, olen ollut aikanaan töissä yhdessä isossa, maailmanlaajuisessa hyväntekeväisyysorganisaatiossa. Ko. organisaatiolle lahjoitetuista tuloista meni muistaakseni 75% pelkästään hallintokoneiston pyörittämiseen, joten en usko hyväntekeväisyyteen järjestöjen kautta, zorppe! ;)

6. Mitä kieliä osaat? Mitä haluaisit oppia?
Suomea, ruotsia, englantia, ranskaa, saksaa, italiaa. Kiinasta vähän alkeita. Haluaisin oppia ranskan- ja italiankielen aivan täydellisesti sekä kiinalaiset kirjoitusmerkit.

7. Paheesi?
Ylensyönti, äkkipikaisuus, saamattomuus, "ostoholia", pikkutarkkuus. Joissain asioissa liiallinen täydellisyyden tavoittelu ja toisissa taas täydellinen leväperäisyys. Jatkanko vielä? ;D

8. Mitä olet oppinut viimeisen vuoden aikana?
Käyttämään muutamaa tietokoneohjelmaa paremmin. Sen, että paha saa lopulta aina palkkansa, enkä puhu nyt itsestäni.

9. Mikä on ammattisi ja/tai minkä haluaisit sen olevan?
Haluaisin olla luovassa työssä esim. mainostoimistossa graafikkona tai toimia sisustus-/maisemasuunnittelijana. Itse asiassa mua vähän harmittaa, etten aikanani hakenut sisustusarkkitehtilinjalle Teknilliseen tai jollekin luovalle linjalle Taideteolliseen, vaikka isänikin yritti niitä mulle vinkata. Mutta ei, pidin oman pääni, suuntauduin kaupalliselle alalle ja nyt homehdun toimistossa tylsääkin tylsemmässä hommassa. Sen sitä saa mitä tilaa...

10. Minkä taidon haluaisit opetella?
Sukeltaminen, purjeliito, ruoanlaitto (olen umpisurkea kokki!).

11. Onko sinulla lemmikkiä ja minkäniminen?/Minkä lemmikin haluaisit ja miten sen nimeäisit?
Tällä hetkellä ei ole omia lemmikkejä, sillä mieheni on allerginen eläimille. Siskolla on pieni kääpiövillakoira, joka onkin melkoinen pakkaus! Itse haluaisin jättimäisen, erikoisenmuotoisen riutta-akvaarion, jossa uiskentelisi kaikenlaisia eksoottisia otuksia kiekkokaloista merihevosiin ja rauskuista pieniin haihin. Akvaario sopisi loistavasti tilanjakajaksi siihen merenrantakivitaloon, josta oli jo puhetta lottovoittokysymyksen yhteydessä ;D Ranskan rivieralla voisin pitää eksoottisia lintuja, kilpikonnia ja kalalampea puutarhassa...

KYSYMYKSET HAASTETUILLE:

1. Jos saisit valita yhden toiveen, joka toteutuisi, mikä se olisi?
2. Unelma-ammattisi ja miksi?
3. Vaikein asia, jonka olet joutunut elämässäsi kokemaan?
4. Lempinäyttelijäsi?
5. Yököttävintä, mitä tiedät?
6. Keskiarvosi peruskoulun päättötodistuksessa?
7. Suosikkilehtesi?
8. Paras vuodenaika ja miksi?
9. Asia, joka saa sinut hermostumaan?
10. Parhaat puolesi?
11. Mitä toivot joululahjaksi?

HAASTETUT BLOGIT:
Palaan tähän myöhemmin, pitää ensin löytää sopivat blogit.

3 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

böö, mitä tänne kuuluu? :) meikäläinenkin palasi hotel mamaan yli vuoden tauon jälkeen :D

New England Rose kirjoitti...

No böö böö, mitäpä tänne muuta kuin sitä samaa vanhaa... ;D Kiva, kun oot taas maisemissa!

New England Rose kirjoitti...

Jos joku ihmettelee, missä ne lupaamani blogit viipyvät - totesin, että haaste oli vähän turhankin haastava ja päätin jättää blogien metsästyksen tällä kertaa väliin. Niitä oli nimittäin sen verran paljon, että noin pienten blogien etsiskelyyn menee ikä ja terveys. Call me a lazy bastard :)