Sivut

maanantai 27. toukokuuta 2013

Taas elävien kirjoissa...

Vuosisadan flunssa / kuume / keuhkoputkentulehdus / yskä / allergia on osittain selätetty! Koko viime viikko meni täysin sairastaessa ja vieläkin on flunssainen ja yskäinen olo antibiooteista huolimatta. Sanomattakin siis selvää, että kaikki piha- ja maalaustyöt ovat taas seisoneet, mutta onneksi ehdin juuri ennen sairastumistani sentään pari pelargoniaa sekä muutaman vihreän kasvin etupihan terassille ostaa.

Hankkimani pelargoniat ovat muuten juuri sen sävyisiä, mistä olen aina haaveillut - siis TÄYDELLISIÄ :) Päätin, etten tänä vuonna hanki etupihan puolelle kuin muutaman kukkivan kasvin ja muuten satsaan vehreyteen. Puksipuu ja muratit sopivatkin varjoisampaan etupihan syvennykseen hyvin. Huomatkaa muuten taustalla komeileva vasta maalattu seinä! ;D2 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Tervetuloa elävien kirjoihin :) Ilmeisen sitkas flunssa on vaivannut ihmisiä tänä keväänä. Sen paremmalta kaikki maistuu kun pääsee terveenä nauttimaan kesästä. Puksipallot ovat niin söpöisiä, jotkut ovat saaneet ne talvehtimaankin.

New England Rose kirjoitti...

Kiitoksia Cheri, it's nice to be back! Nyt mun vanhemmat on samassa taudissa ja mieskin juuri valitti tänä aamuna että kurkku on kipeä...

Mäkin tykkään puksipuista kovasti, itse asiassa olen harkinnut vielä toisen mokoman hankkimista, mutta katsotaan nyt.

Mukavaa loppuviikkoa sinulle, huomenna onkin jo PERJANTAI :) JIPPII!!!