Sivut

torstai 21. helmikuuta 2013

Ostoslistaa Ikeaan

Jippii, huomenna pääsee taas pitkästä aikaa käymään Ikeassa! Edellisestä kerrasta onkin jo aikaa, taisi olla joskus marraskuun alussa. Listoja rakastavana ihmisenä olen tietenkin taas väkertänyt Wordilla oikein kunnon ostoslistan kuvineen, hintoineen, tuotenimineen ja -numeroineen. Joku voisi pitää mua hieman pöpinä, mutta mulla on jonkinasteinen pakkomielle asioiden saamiseen järjestykseen paperille. Saattaa myös johtua työstäni, joka vaatii aika paljon kaikenlaista sekä virallista että epävirallista dokumentointia. Ruokakauppaankaan en koskaan lähde ilman koneella tehtyä A-nelosta : )

Ensimmäiseksi ajattelin ostaa uuden suihkuverhon, edellinen tähtisuihkuverho on tullut nyt tiensä päähän ja uutta tarvitaan. Vaikka se hyvin on kestänytkin, niin muutamassa viime pesussa alaosan kellastuneet läikät eivät ole enää lähteneetkään pois edes tahra-aineella, joten totesin, että nyt on aika hankkia uusi verho. Olen pallotellut kahden vaihtoehdon välillä, mutta taitaa ratketa vasta kaupassa, kumman valitsen. Suihkuverhon hankinta osuu siinäkin mielessä nappiin, että uusi verho tulee sopimaan loistavasti vastikään Ellokselta tilaamiini kylpyhuoneen mattoon sekä käsi- ja kylpypyyhkeisiin.

Toinen  asia, jonka ajattelin ostaa, on ihanan linjakas musta-valkoraidallinen huopa. Niitä ei voi koskaan olla liikaa! Sitä paitsi näin talvisin jalat palelevat ainakin minulla helposti, joten on mukava köllötellä sohvalla lämpöisen viltin alla. Raita-teema sopii hyvin yhteen myös aiemmin hankkimiini mustavalkoisiin koristetyynynpäällisiin.

Lisäksi ajattelin katsella muutamia kivoja pieniä sisustusesineitä, esimerkkeinä ihastuttavat tuikkukupit ja musta koristehiekka. Voi olla, että otan valkoistakin, riippuu ihan fiiliksestä. Niin ja pitäisi muutama sisätyynykin ostaa... ja uusi huonekasvi lehtensä tipauttaneen palmun tilalle... ja... ja...

Ihanaa viikonloppua!

Kaikki kuvat ovan Ikean.

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Tunnistin myös itseni tuosta listojen laatimisesta :) Listoja löytyy listojen perään.

Tuo raidallinen suihkuverho on kyllä kaunis. Aikoinaan opiskeluasunnossani oli pikkuinen kylppäri, jossa suihkuteltiin ammeen päällä ja suihkuverho oli ihan ehdoton. Mulla oli sellainen viharakkaus-suhde sen verhon kanssa. Aina se liimautui kiinni takapuoleen ;) Joten sitten päätin, että jos joskus oman talon rakennan niin sinne ei suihkuverhoa tule.

New England Rose kirjoitti...

Joo, se on kieltämättä inhottavaa, kun suihkuverho liimautuu kiinni ahteriin...

Meidän kylppäri on sen verran vanha ja sinne on tulossa lähiaikoina remontti, joten en ole viitsinyt "turhaan" investoida rahaa lasiseiniin tms. kun ne kuitenkin jouduttaisiin sitten purkamaan.

Verho on ajanut hyvin asiansa eli estänyt ylimääräiset roiskeet suihkusta muualle kylppäriin. Mutta ei meillekään kyllä tule remontin jälkeen suihkuverhoa, se on ihan varma :)

Taigaduu kirjoitti...

Oletko huomannut, että kirjautumalla Ikean palveluun saat tehtyä ja tulostettua ostoslistan, jossa hyllypaikkoja myöten kaikki tiedot!? Itse oon jäänyt siihen ihan koukkuun... perjantaina vapaapäivä ja suuntaan Ikeaan, ja haavelistaa olen kirjoittanut ja muokannut jo ainakin pari viikkoa. Käypä kurkkaamassa blogistani lista myöhemmin tällä viikolla :)