Sivut

maanantai 25. helmikuuta 2013

Uudistunut kylppäri!

Olen tosi innoissani ikivanhan, remonttia odottelevan kylppärimme pienestä "kasvojenkohotuksesta". Aiemmat, hieman valjun vaaleat tekstiilit vaihtuivat nyt tummempiin, mikä lisäsi mukavasti tilan kontrastia ja sai käytössä kuluneet pinnat näyttämään yllättävänkin raikkailta ja puhtaanvärisiltä. Valkoinen lattia näyttää nyt oikeasti valkoiselta ja epämääräisen väriset roosat kaakelitkin saivat ryhtiä kummasti.

Mustat matot tilasin Ellokselta, samoin käsi- ja kylpypyyhkeet. Olivat yllättävän edullisia, laatu paljastunee myöhemmin : ) Uusi raitainen suihkuverho on Ikeasta, samoin hurrikaanin musta hiekka ja pieni tekokasvi purkkeineen. Oikein ihmettelin, miten yksi alle kaksi euroa maksanut muovihökötys voikin näyttää noin kivalta. Elämä on joskus ihmeitä täynnä... Aurinkoa päiväänne!
8 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Tosi raikas lopputulos ja yleisilme!
Tykkään tosi kovin tuosta raidallisesta suihkuverhosta, se antaa ryhdikkyyttä.
Ja ihanat pienet tähtiyksityiskohdatkin <3

Aurinkoista viikkoa! :)

Alexandra kirjoitti...

Ihanan freesi kylppäri! <3

Marika kirjoitti...

Mulle tuli kans ekana mieleen et ihanan raikas ilme nyt! Tummat tekstiilit sopii kivasti :)

Marika kirjoitti...

Hieno tuli! Suihkuverho on just nappiostos. Ellokselta on tullut myös tilattua pyyhkeitä ja osa on osoittautunut oikeinkin laadukkaiksi ja pitävät hyvin pehmeytensä. On sitten niitäkin, jotka ovat ihan "luttanoina" heti, mutta hintaakin on tainnut olla 6 pyyhkeen paketilla jotain 5 euroa :) Nuo tummat yksityiskohdat tuovat esiin tuon valkoisenkin niin hyvin, etten olisi yhtään ajatellut seinän olevan roosan sävyinen.

New England Rose kirjoitti...

Mia: ai sä huomasit ne tähdet :) Hankin ne joskus muinoin Country White -sisustusputiikista.

New England Rose kirjoitti...

Alexandra: kiitti :) Tässä sen näkee, että loppuen lopuksi ihan pienilläkin jutuilla voi saada paljon aikaan.

New England Rose kirjoitti...

Marika: kiitoksia sinnekin. Olin miettinyt noiden mustien pyyhkeiden hankintaa jo jonkin aikaa, onneksi lopulta ryhdyin tuumasta toimeen! Mun on tunnustettava, etten ole ennen mustia pyyhkeitä omistanut, vaan olen aina päätynyt vaaleisiin väreihin. Vaihtelu virkistää!

New England Rose kirjoitti...

Marika 2: jep, pyyhkeiden voimakas tumma sävy vie huomion noista hirveistä seinistä lähes kokonaan. Ja sehän oli tarkoituskin :)

Mäkin rakastan tuota suihkuverhoa, on niin linjakas ja ryhdikäs! Ja edullisuudestakaan ei ole haittaa...