Sivut

maanantai 18. helmikuuta 2013

Maanantai

Taas on uusi viikko alkanut ja töitä pitäisi jaksaa puskea seuraavat viisi päivää... Loma tekisi todella terää, olen ollut aika finaalissa jo jonkin aikaa. Kaiken lisäksi mun terveyskin on reistaillut kummasti - viimeisen viikon olen kärsinyt voimakkaasta huimauksesta ja pahoinvoinnista erityisesti iltaisin sekä ollut niin väsynyt, että olen käytännössä mennyt suoraan nukkumaan töistä tultuani - tai yrittänyt nukkua. Kun huone pyörii tuhatta ja sataa silmissä, nukkuminen on välillä aika haastavaa. Tänään tiedossa on erikoislääkärin vastaanotto, katsotaan mikä on tuomio :/ Lopputalvi tuntuu vain kestävän loputtomiin, voi kun olisi jo Pääsiäinen... Tai Vappu!

Tuoreet leikkokukat ovat pieni kiva piristys arjen keskellä. En tosin ole leikkokukkia pitkään aikaan ostanut, mutta ehkä tosiaan pitäisi. Ystävänpäivänä mieheltä saamani tulppaanit ovat pysyneet freeseinä ilahduttavan kauan, yleensä ne nuupahtavat jo parin päivän jälkeen.

Nuupahtamisesta puheen ollen - jokin viikko sitten kehuskelin joulusta säilyneellä atsalealla, jonka kuvittelin selviävän jopa kesään asti. Vaan toisin kävi - rehu otti ja kupsahti kertaheitolla, suomeksi sanottuna kuivui aivan yllättäen täysin kasaan yhden yön aikana. Ja ennenkuin joku "irvileuka" ehtii kommentoimaan, etten kastellut sitä tarpeeksi: kastelin. Luulen, että vika oli mullassa, jota oli jo aika vähän, olisi pitänyt ehkä istuttaa atsalea kokomaan uuteen, ravinteikkaaseen multaan. Vaan enpä saanut aikaiseksi (sitäkään) :D


Ei kommentteja: