Sivut

torstai 14. helmikuuta 2013

"Ruutua, raitaa kaikki käyttävät"

"...niissä on tyyliä, hyvältä näyttävät" - siis ainakin erään vanhan lastenlorun mukaan. Ja pakkohan se on uskoa vanhaa kansanviisautta, näyttävät nimittäin hiton hyviltä ainakin meidän olkkarissa ja TV-huoneessa!

Olin tosiaan shoppailemassa männä viikolla ja käteen tarttui jos jonkinlaista isoa ja pientä roipetta. Eniten ehkä olen innoissani uusista graafisista koristetyynynpäällisistäni - mustavalkoisista sellaisista tietenkin. Odottelevat vielä silitystä ja sohvatyynyjen päällisten pesua, toivottavasti saisin homman tehtyä jo tulevana viikonloppuna. Ainakin "alustavan mallailun" perusteella tulevat näyttämään juuri siltä, mitä etukäteen toivoinkin.

Monet tykkäävät ostaa keväisin keltaista tai oranssia - muhun ne eivät jostain syystä uppoa. Tai noh, kyllähän mä tiedän syyn sille, etten kestä enää mitään keltaista. Asuin opiskeluaikana monia vuosia  asunnossa, jossa oli voimakkaankeltaiset seinät (olin ne itse tosin maalannut) ja sain niistä jonkinlaisen yliannostuksen keltaiseen väriin. Oranssia en vain ole voinut sietää koskaan, syytä sille en tiedä. Tulee pää kipeäksi jo pelkästä ajatuksestakin!

Fotoja odotellessa tässä teille hieman esimakua kaupan kuvina :) Mukavaa viikonloppua!



5 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää :)

Pia kirjoitti...

Tääl yksi, joka niiin musta/valkoinen
että, ja kaipasi väriä (?) kai, ja osti kaksi sinapin keltaista tyynyä, ja jo ostaessaan tiesi, ettei pysty, kykene ;) ja kait kaksi päivää katselin ja tyynyt pois. Jo toinen kevät kun toin kotiin väriä, kerrasta en oppinut, nyt tiedän,
black, white, grey and beige is my colour!

Ihanaa ystävänpäivää!

New England Rose kirjoitti...

Katariina: Kiitos samoin sinulle, vaikkakin hieman myöhässä... <3

New England Rose kirjoitti...

Pia: jep, I know the feelign... On mullakin tullut pari hasardiostosta tässä vuosien varrella. Nyt yritän pitää järjen mukana, niin ei kaduta sitten jälkikäteen. Joskus se tosin on aika vaikeaa...

New England Rose kirjoitti...

feeling siis. *painovirhepaholainen*