Sivut

torstai 25. elokuuta 2011

Ruotsalaista laatupalvelua?

Oltiin eilen mieheni kanssa Ikeassa. Kaikenlaisia "listoja" rakastavana ihmisenä olin tietenkin etukäteen kahlannut ko. kaupan nettisivuilla ja lärännyt uuden esitteen läpikotaisin sekä koonnut kaikki kiinnostavat tuotteet muistilistalle jo etukäteen kotona. Täytyy myöntää, että olin hieman pettynyt, kun lopulta sain kaupasta vain noin kolmasosan listalla olleista tavaroista mukaani : (

Asiakkaana mua kyllä ÄRSYTTÄÄ se, että tuotteita mainostetaan esitteessä viimeistä päivää, mutta kun menet kauppaan, sanotaan ettei niitä olekaan. Argh! Ja tietysti kyseessä olivat JUURI NE TUOTTEET, joiden takia pääasiassa kauppaan alunperin lähdinkin. Myyjiltä kysyttäessä pyörittelivät vain silmiään ja totesivat etteivät tiedä, koska näitä tuotteita saapuu vai saapuuko ollenkaan. Jopa sopivankokoiset PATTERIT hiljattain hankkimaani RM:n kelloon olivat lopussa, joten sekin meni kiville. Well... Shit happens, and sometimes big time!

Ja nyt paasaukset sikseen, sillä eihän reissu kuitenkaan aivan turha ollut : D Mukaani lähti mm. erilaisia lyhtyjä ja kynttilöitä (täytyy nääs valmistautua hyvin syksyyn!), verhotankoja sekä sellaisia keittiön seinälle kiinnitettäviä "metalliripoja" (en nyt keksi muutakaan sanaa!) ja niihin ripustettavia koukkuja. Lisäksi löysin ihanan lampun työhuoneen pöydälle. Laittelen teille kuvia sitten kun ollaan saatu kamat paikoilleen ja verhot hankittua. Itse asiassa meinaan tilata ne jo tänään!

Alla kuva makuuhuoneessamme olevasta sisustustarrasta - "tarrafanina" ne ovat löytäneet tiensä meillä jokaiseen huoneeseen kylppäriä lukuunottamatta (ajattelen aina, ettei tarrojen liimapinta pidä kosteissa olosuhteissa, tiedä sitten).

Ei kommentteja: