Sivut

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Maakrapu neuvoo pelastusrenkaan käytössä...

Ajattelinpa ryhtyä tänään eräänlaiseksi "sosiaalitantaksi" ja sisällyttää postaukseeni yhden hyödyllisen opetuksen : D Muistathan aina vesillä liikkuessasi pitää pelastusliivit ylläsi ja pelastusrenkaan nopeasti saatavilla! Ja sitten sisustukseen...

"Mallailin" eilenillalla vastikään hankkimaani koristepelastusrengasta eri huoneiden seinille. Totesin sen sopivan parhaiten joko vieras- tai työhuoneeseen. En ole tosin sitä vielä kiinnittänyt, vaatii vielä vähän pohdintaa... Takapihan katetun terassin seinässä olisi sille myös mainio paikka kaiken muun meriaiheisen "krääsän" keskellä, mutta koska pelastusrengas on päällystetty kankaalla, en millään viitsisi sitä sinne laittaa. Ulkona vaalea kangas tummuisi hetkessä pilalle ja tuota hökötystä ei pesukoneeseen saa.

Ajattelin tänään työpäivän päätteeksi tehdä pienen ostos- / katselureissun Ikeaan. Näette sitten myöhemmin mitä kaikkea (enemmän ja vähemmän) "tarpeellista" mukaani tarttui! : )

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hieno rengas, en myöskään veisi ulos homehtumaan :) Kiva nähdä mitä ikeasta tarttui mukaasi! Munki pitäisi vielä kuvailla omia shoppailuja, ku ehtis :)

New England Rose kirjoitti...

Niinpä, bloggarin elämä on rankkaa!!! ; )