Sivut

perjantai 26. elokuuta 2011

Työhuoneen tuunailua

Laitoin vähän paikkoja uusiksi työhuoneessa. Siirsin printterihirviön ylös kirjahyllyn päälle piiloon, tulipahan enemmän tilaa työpöydän päälle. Uusi lamppu ja lyhty ovat Ikeasta. Olin tuota lamppua jo aiemminkin katsellut vähän "sillä silmällä", mutta bloggarikollegani julkaistua siitä hiljattain kuvan omassa blogissaan, totesin, että lamppu on todellakin ostamisen ja hintansa arvoinen. Joten kiitokset hyvästä vinkistä "kolmen tähden kodin" Marikalle! ; )

Mies sai tarpeekseen aiemmasta tuolista ja vaati kunnollista "oikeaa" työtuolia tilalle. Hmm. Nehän ovat sisustajan silmään tunnetusti aina NIIN "ihania". . . Tämä kuvassa näkyvä veijari on nyt sitten sellainen kompromissi - itse olisin tietenkin halunnut jonkun tyylikkään rottinkisen tuolin ja mies ehdotti mustaa "perusrumaa" työtuolia. Tässä uudessa kompromissituolissamme on kuitenkin kolme hyvää pointtia - ensinnäkin se on valkoinen, toisekseen nahkapinta on ihanan pehmeä ja kolmanneksi tuoli on erittäin hyvä ja mukava istua! Vielä kun saan eilen tilaamani verhot huoneeseen, niin avot! Mies kävi ostamassa tuolin omin päin, joten en nyt tähän hätään osaa sanoa, mistä hän sen hankki.

Viikoloppuja kaikille! Itse aion viettää vapaapäivät ulkona auringosta ja helteestä nauttien. . . ikkunoita pesten. . .


2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hei, kiva!!! On kyllä monikäyttöinen lamppu, sopii työpöydällekin mahtavasti :) Muutenkin ihana työnurkkaus, huh pitäis vissiin raivata tää omakin pöytä ;)

New England Rose kirjoitti...

On se vaan kumma juttu, miten paljon pienikin tavaroiden uudelleenjärjestely tai jonkin pikkujutun ostaminen piristää mieltä niin paljon. Oon tosi tyytyväinen tuohon lamppuun, edellinen olikin jo aika kulahtanut... Aurinkoista päivää (näin sateen keskellä!)