Sivut

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Mustavalkoiset kortit

Töttöröö - vuosisadan flunssa takana... Olin viikon verran sairaslomalla ja parantelin köhääni sängynpohjalla - olo oli sen verran kurja, ettei blogiakaan tullut päivitettyä koko aikana. Nyt olen sitten taas voimieni tunnossa :)

Yöpöytäni laatikoita järjestellessäni silmiini osui kasa mustavalkoisia hauskoja kortteja. En ollut muistanutkaan, että mulla tuollaisia kortteja edes oli, ennenkuin bongasin ne alimmaisesta laatikosta valokuvien välistä. Sama pää kesät talvet, näköjään - onneksi unohduksestani koitunut yllätys oli tällä kertaa kuitenkin varsin mieluinen!

Innostuin löydöksestäni sen verran, että liihotin saman tien keittiöön ja kiinnitin osan korteista jokunen viikko sitten postiluukusta tipahtaneiden karkkimagneettien avulla jääkaapin oveen. Aika kiva lopputulos, vai mitä? Ja löydön ajoituskin aivan nappi.

Ihanaa tulevaa viikkoa muruset!
6 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

kivat kortit ja nuo magneetit!! :)
jep, sairasteltu on täälläkin, koko perhe, koko viime viikon..

Lady of The Mess kirjoitti...

Kivoja kortteja.
Mutta nuo magneetit vasta namuja ovatkin!

JohannaL kirjoitti...

Olipa sulla hyvä löytö ja ihanat magneetit.

New England Rose kirjoitti...

Jasmiina: no voi harmi, sairastelu on aina ikävää. Mäkin olin kipeenä parisen viikkoa, jos en olisi saanut saikkua ja antibiootteja, tuskin olisin vieläkään kunnossa, sen verran sitkeä tuo flunssa oli. Paranemisia koko perheelle!

New England Rose kirjoitti...

Lady of The Mess: hauskasti ilmaistu, namuja ovat tosiaan ;)

New England Rose kirjoitti...

JohannaL: juu, jostain syystä olen nyt todella innostunut väreistä ja nuo kirkkaat pinkin, keltaisen ja vihreän sävyt antavat kivan raikkaan kevätilmeen.