Sivut

torstai 10. huhtikuuta 2014

Keväinen kattaus

Kävin joitakin viikkoja sitten pitkästä aikaa Henkan ja Maukan verkkosivuilla ja bongasin ilokseni aivan IHASTUTTAVAT keväiset astiat! Ne sopivat meidän olkkarin uuteen kevätilmeeseenkin kuin nenä päähän, joten en kauaakaan aikaillut, vaan laitoin tilauksen menemään saman tien - paketin saapuminen vei vain harmillisen kauan ja sairasloman vuoksi se joutui lojumaan postissakin vielä lähes kaksi viikkoa. Onneksi astiat kuitenkin lopulta löysivät tiensä (ehjinä) perille! Astioissa yhdistyy kevään iloisen värikäs henki ja toisaalta pienoinen eksotiikka upeiden Marokko-tyylisten kuvioiden myötä.

Keittiömme kaapista löytyy nyt sitten pari kappaletta valkomustia, keltavalkoisia ja vihreänvalkoisia astioita kutakin niin juomamukeina, kulhoina kuin lautasinakin. Otin tarkoituksella kaikkia kolmea väriä, jotta voin miksata niistä näyttävän keväisen kattauskokonaisuuden kuudelle hengelle.

Taitavat uudet suosikkiastiani päästä ensimmäisen kerran "tositoimiin" jo Pääsiäisenä, jolloin ajattelin tarjoilla niistä maistuvia herkkuja sukulaisille. Love'em!!! :)
2 kommenttia:

Birgit mäkinen kirjoitti...

Vaude! Tosiaankin keväisiä astioita! Oon yrittänyt välttää verkkokauppoja.HImohamsteriksi vois mua kutsua..esim:kuka tarttee 4-5 erilaista murokulho sarjaa :)?
MÄ!

New England Rose kirjoitti...

Kiitti Birgit! Joo, nuo kulhosarjat on kyllä ongelmallisia - ei oikein tiedä, mihin niitä käyttäisi, mutta sitten kun taas sellaisia verkkokaupoissa näkee, tulee aina ostettua kun ovat niin suloisia :)

Ihanaa Pääsiäistä!