Sivut

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Graafista ruutua ja verhoprojektia

Ai että kuinka rakastankaan mustavalkoista ruutua ja raitaa! Käväisin vaihteeksi Kodin1:ssä ja sain vihdoinkin hankittua jo pitkään himoitsemani ruutupurkit, ne kun ovat aina olleet loppuunmyytyjä meidän lähimmässä Kodin Ykkösessä kun olen sinne eksynyt. Ostin jo syksyllä samaa sarjaa olevia mustavalkoisia raita- ja pisarapurkkeja, joten ilo oli sitäkin suurempi, kun sain "kokoelmasta puuttuneet" ruutupurkitkin lopulta kököttämään keittiön työtasolle :)

Seuraava projekti meidän huushollissa ovat muuten verhot - pienemmistä huoneistahan olen sivuverhot jo poistanut kokonaan. Ne blokkaavat turhaan valoa ja keräävät pölyä, sitäpaitsi siivoaminen on huomattavasti helpompaa pienessä tilassa kun eivät verhot pyöri jaloissa ja imeydy pölynimuriin :D Huoneetkin näyttävät paljon isommilta ja selkeämmiltä verhojen poiston jälkeen.

Isoon keittiö-olohuone-ruokailu-TV-huonetilaan sen sijaan havittelen nykyisten harmaiden silkkimäisten verhojen tilalle mustavalkoisesta, "graafisenoloisesta" kankaasta tehtyjä verhoja, joissa olisi jokin iso, mutta kuitenkin tyylikäs ja selkeä kuvio. Ne eivät siis saisi olla liian levottomat tai "retrot" eivätkä missään tapauksessa kellertävät, valkoisen on oltava raikasta puhtaanvalkoista. Hmm, siinäpä mulle hyvä homma kevääksi, siis sopivien verhojen metsästys - eri asia sitten on, löytyykö mitään, mikä vastaa ennakkounelmiani...


Ei kommentteja: