Sivut

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Synttärijuhlintaa Tallinnassa

Noh, ehkäpä otsikko liioittelee hieman - "juhlinta" lienee tässä tapauksessa vähän turhan villi sana. Sanotaan vaikka, että vietimme pienimuotoisesti synttäreitäni menneen viikonlopun Tallinnan matkallamme - siinä samalla yhdistyi kätevästi sekä työ että huvi.

Mieheni yllätti minut iloisesti hommaamalla meille sviitin hotellistamme ja pullon lempikuohariani syntymäpäiväni kunniaksi. Sviitti oli ihan kiva, sellainen moderninoloinen, selkeä ja värikäs. Parasta siinä kuitenkin olivat mahtavat, lattiasta kattoon ulottuneet maisemaikkunat kolmeen eri ilmansuuntaan sekä erillinen makuuhuone ja oleskeluhuone. Ikkunoista saattoi nähdä niin vanhankaupungin muurit, sipulikupolit ja kirkontornit kuin kaupungin vilinääkin yhdellä vilauksella. Lauantai-illan lumipyryä oli mukava seurata isoista ikkunoista valot himmennettyinä kuohuviiniä sohvilla nautiskellen :)

Mikähän siinä muuten on, että vaikka reissu kestäisi vain päivän tai pari, niin aina on laukut täynnä tavaraa jo mennessä? Oikein hirvittää, että mitenköhän selviydyn seuraavan reissun paakkaamisista, kun laukkuihin täytyisi ahtaa kahden ja puolen viikon tamineet! Pitääpä siis aloittaa projekti jo hyvissä ajoin...

Ihanaa Itsenäisyyspäivää kaikille, tuskin maltan odottaa uudistuneen itsenäisyysjuhlan seuraamista telkkarista, kutsua kun ei Salelta tänä(kään) vuonna herunut ;D
2 kommenttia:

Ellen kirjoitti...

Kivat synttärijuhlinnat sinulla on ollut! Kyllä sitä näin vanhempana arvostaa ihan erilaista juhlintaa kuin nuorenpana;)
Tännekään Sale "ei muistanut" lähettää kutsua, joten katsellaan juhlia omalta kotisohvalta. Oikeastaan paljon parempi näin;)

New England Rose kirjoitti...

Niinpä, vanhoilla päivillä se pullo kuoharia riittää ihan hyvin :)