Sivut

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Vanhankaupunginlahdella

Pääsiäisenä ainakin täällä etelässä oli aivan ihana, lämpimän aurinkoinen keli! Piipahdimme lankalauantaina ensin jäähallin kirppiksellä, jonka jälkeen menimme reippailemaan tunniksi Vanhankaupunginlahdelle nauttimaan ihanista maisemista ennen auton nokan kääntöä kohti Ikeaa.

Täytyy sanoa, että kirppiksellä oli yllättävänkin paljon porukkaa - ovet aukesivat klo 09.00 aamulla ja itse olimme paikalla noin varttia yli. Parkkipaikka oli siihen mennessä jo tupaten täynnä ja saimme ahdettua automme vain jotenkuten sekaan. En ole ko. kirpparilla käynyt varmaan 15 vuoteen, joten odotin innolla, millainen meininki paikalla oli. Ja olihan se - siis pettymys. Tuntui, että 80% myyntipöydistä oli täynnä sellaista krääsää, rättiä ja lumppua, etten itse olisi kehdannut edes pistää myyntiin.

Ne muutamat "helmet", joita bongasin, olivatkin sitten reippaasti yläkanttiin hinnoiteltuja. Tynellin pieni pöytälamppu ja Sarpanevan vihreät lasikarahvit saivat jäädä, sillä ne maksoivat reippaasti päälle toistasataa euroa. Onneksi ei kuitenkaan tarvinnut aivan tyhjin käsin lähteä, sillä sain ostettua kymmenkunta uudenveroisessa kunnossa ollutta sisustuslehteä vuodelta 2012 yhdellä vaivaisella eurolla (siis yhteensä :)) Niitä olenkin nyt innolla kahlaillut läpi, sisustuslehtien lukeminen ja uusien ideoiden ammentaminen on parasta lomapuuhaa heti remontoinnin jälkeen!

Vanhankaupunginlahden idylliset maisemat innoittivat mut räpsimään otoksia jos jonkinlaisista kuvakulmista, ohessa niistä muutama. Ikeastakin tarttui muutama tuliainen mukaan, mutta niistä lisää tuonnempana!

Sillan takana aukeaa avomeri.


Vantaanjoki on saapunut päätepisteeseensä ja vyöryy mereen.


Daavidin tähti ullakon ikkunassa.


Vanhan tehdasrakennuksen komea kivijalka.


Upeat ikkunat ja tiilikaari.


Paikalla on paljon vanhoja, rosoisia muureja.


Lisää tehdasrakennuksia.


Olisi ihanaa asua tällaisessa talossa :)


Vanhankaupunginlahti kylpee auringossa.

Ei kommentteja: