Sivut

torstai 10. tammikuuta 2013

Tekninen ongelma... Auttakaa...

Näköjään pitkä päivitystauko nyt sitten "kostautui" tai sitten tämä on jokin yleinen väliaikainen Bloggerin tai koneeni tekninen bugi - jostain kumman syystä en pysty lisäämään kuvia juttuihini omalta koneeltani - Picasan web-albumista kyllä ilmeisesti kuvien lisäys onnistuisi, mutta kun painaa sitä normaalia lisää kuva -nappulaa jutun kirjoittamisen yhteydessä, se kuvien latausvaihtoehto omalta koneelta ei jostain syystä lataudu lainkaan enkä pääse browsaamaan tiedostoissa olevia kuvia. Onkohan kellään muulla tätä samaa ongelmaa?

Ei auta kuin odottaa, jos ongelma menisi lähipäivinä itsekseen ohi. Tai tietääkö joku, mihin osoitteeseen voi ilmoitella teknisistä ongelmista Bloggerissa? Onko keskustelukielenä suomi vain englanti? Onko apua tullut ja jos on, kuinka nopeasti?

Toivottavasti tämä ei ole Googlen hieno uusi idea vuodelle 2013 "pakottaa" ihmiset käyttämään heidän verkkoalbumeitaan kuvien lisäämiseen... Uutta varsinaista blogijuttua en  nyt viitsi julkaista ilman kuvia, joten joudutte odottamaan.

4 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Olen lukenut, että muilla on ollut samanlaisia ongelmia.

Itselläni aikoinaan auttoi selaimen vaihto explorerista firefoxiin.

Bloggerilla on jossakin kohtaa (en nyt muista tarkalleen missä) englanninkielisenä ilmoituksia havaituista ongelmista ja keskutelupalstakin.

Cheri kirjoitti...

Tämä on bloggerin yleinen ongelma ja jatkunut jo aika kauan. Kävin katselemassa ylläpitäjän sivuja ja siellä sanottiin, että yrittävät parhaansa mukaan selvittää asiaa. Joillakin on selaimen vaihtaminen esimerkiksi Cheromeen auttanut.

Cheri kirjoitti...

Siis Chromeen, anteeksi kirjoitusvirhe.

New England Rose kirjoitti...

Ok, kiitoksia vinkeistä! Pitääpä kokeilla toista selainta (kunhan saan sen nyt ensin ladattua kotikoneelle).

Ilmoitin asiasta Bloggerillekin viikko sitten, toistaiseksi ei mitään vastausta...