Sivut

maanantai 21. tammikuuta 2013

Tekniikkapulmat osin voitettu!

Jippii! Vihdoinkin sain blogini HTML-puolen kuvanlisäyksen toimimaan, vaikkakaan se ei edelleenkään toimi tekstipuolella. Parempi tämäkin kuin ei mitään - ehdin jo vetää herneen nenään useammankin kerran, kun ajattelin, että joudun ehkä lakkauttamaan koko blogini kun kuvahommat tökki... Joulutauosta tuli siis odotettuakin pidempi. Napsin muutamia kivoja kuvia joululomani aikana, joten laitan niitä teille pikkuhiljaa ihmeteltäväksi, vaikkakin joulu on jo mennyt. Mutta koettakaa kestää :)

Piiitkä joululoma on siis lomailtu ja arki koittanut pari viikkoa sitten... Plääh. Olipahan muuten todella vaikeaa olla ekaa päivää töissä kolmen viikon lomailun jälkeen! Sähköpostien kahlailussahan tuo eka työpäivä kului mukavasti, boksiin kun oli ehtinyt kertyä kokonaiset 265 meiliä. Joskus oikein ihmettelen, että mitenköhän sitä pärjättiin "ennen vanhaan" ilman sähköpostia?

Joulun vietimme pääasiassa kotosalla kaksistaan, mitä nyt käytiin sekä mun että mieheni vanhemmilla toivottelemassa hyvät joulut. Uutta vuotta varten olimme tehneet hienot illallissuunnitelmat, mutta ne eivät ihan menneet putkeen... Kyllä sen huomaa, että on tullut vanhaksi - kotiin lähdettiin jo puoli yhdentoista jälkeen, kun ei kerta kaikkiaan enää jaksanut odottaa h-hetkeä ja väsytti niin pirusti. Noh, kuten mieheni totesi: tulipahan ainakin syötyä - ja hyvin!

Täytyy kyllä sanoa, että ko. ravintolasta on aivan huikaisevat maisemat, se kun sijaitsee korkealla tornissa. Onneksi raketit räiskyivät koko illan, joten siinä mielessä emme jääneet mistään paitsi vaikka ennen puoltayötä jo kotiuduimmekin. Näytti muuten aika jänskältä, kun oli itse korkeammalla tai samalla korkeudella kuin missä raketit räjähtivät. Harmi vaan, että ilta oli niin harmaa ja pilvinen. Toivottavasti uudenvuodenaaton sää ei kuitenkaan ole enne tulevan vuoden säille! :D

Nappasin muutaman kuvan valaistun tornin juurelta, näyttää vähän lentävältä lautaselta. Vain pienet vihreät miehet puuttuivat, tosin aika moni saattoi  nähdä niitäkin uudenvuodenaaton pikkutunteina, heh.

Ei kommentteja: