Sivut

torstai 2. elokuuta 2012

Strutseja syöttämässä - Rhodos osa II

Piipahdimme Perhoslaakson kyljessä sijaitsevalle strutsifarmille (Ostrich Farm) samalla reissulla kun kävimme ihailemassa laakson perhosia. Farmilla pääsi syöttämään strutseja, kunhan muisti ostaa portilta ensin pussillisen maissia. Osa strutseista osasi napata maissinjyvät kädestä hyvinkin tarkasti jyvä kerrallaan, kun taas muutama ahnehti niin, että veti koko käden kerralla nokkaansa. Se tuntui aika "jännältä", muttei sattunut kuitenkaan vaikka nokan valtaisan voiman tunsikin näpeissä selvästi.

Farmilla oli muitakin kotieläimiä ja innostuinkin kuvaamaan niitä oikein urakalla :) Suurena eläinten ystävänä en periaatteesta pidä eläintarhoista enkä niissä normioloissa käy, mutta helle näköjään turrutti tällä kertaa aivoni. Eläinten olot kun välillä ovat mitä ovat.

Makaaberin tästä farmikierroksesta teki se, että ensin ihailtiin ja syötettiin eläimiä ja sitten, kuinkas ollakaan, kierros loppui yllättäen ravintolaan, jonka suurin myyntivaltti oli strutsihampurilainen... Hmmm. Lapsille hommaa voi olla hiukan hankala selittää...


Naarasstrutsin ylväs profiili.
 Urosstrutsit olivat omassa aitauksessaan, eikä niitä päässyt turvallisuussyistä syöttämään.
  

Maissia, namskis!

 

Minkähän näistä nyt valitsisi...
 

Strutseja oli farmilla useita kymmeniä, vaikkaisin lähemmäs sata.


Tämä kaveri olisi kaivannut selvästikin sekä seuraa että isomman aitauksen.Aasit ovat Välimeren maissa tuttu näky.


Sen sijaan laamoja näkee harvemmin... Tämä oli kiltti kaveri eikä edes yrittänyt sylkeä :)
 Söpöstä pikkukilistä oli vaan ihan pakko napata yksi potretti.
 

Lintulammella oli mm. erivärisiä kesyjä sorsia ja hanhia.
 

2 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Tuo aasi on jotenkin niin söpö!

New England Rose kirjoitti...

No niin on :) Nuo eläinkuvat onnistuivat mielestäni ihan kivasti, varsinkin lähikuvat laamasta, aasista ja strutsista. Otin kaikki kuvat pelkällä kännykameralla - sillä on välillä vähän hankala kuvata, mutta tällä reissuulla otokset meni aika hyvin :)