Sivut

tiistai 14. elokuuta 2012

Missä taivas ja meri yhtyvät - Rhodos osa V

Vielä pari postausta ajattelin iloksenne (tai harmiksenne :D) Kreikan-reissultamme laittaa. Rakastan merta, jylhiä maisemia sekä kauas siintäviä näköaloja, joten nämä kuvat ovat siinä suhteessa todellakin mieluisia!

Otokset on ikuistettu Rhodoksen lounaisrannikolla paikassa nimeltään Monolithos (mono = yksi, lithos = kivi). Nimi kuvaa maisemaa todella osuvasti - pieni valkoinen kappeli nököttää todella syvässä rotkossa valtaisan korkean kivenmurikan päällä. Näky oli todella jylhä, suorastaan pelottava. Voitte vain kuvitella, millaista ko. kallion päälle oli kivuta yli 40 asteen helteessä... Viimeisessä kuvassa todellakin on tuo muissa kuvissa piskuisena näkyvä kappeli.

Valitettavasti jälleen kerran surkean kännykkäkamerani linssi ei saanut ikuistettua tuota jyrkkyysefektiä aivan täydellisesti, mutta maisemat ovat täysikokoisina kuvina joka tapauksessa upeita ja vaikuttavia! Eipä siis muuta kuin *klikklik* ja unelmoimaan seuraavasta Välimeren reissusta!
 


4 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Kauniita kuvia!

Marika kirjoitti...

Henkeäsalpaavat maisemat! Pidin itsekin niin kovasti kyseisestä paikasta. Pakko päästä pian itsekin Rodokselle :)

New England Rose kirjoitti...

Kiitoksia AnniK! Maisemat olivat niin upeat ja valokin ihanteellinen, ettei edes meikäläinen voinut epäonnistua surkealla kännykameralla :)

New England Rose kirjoitti...

Niinpä Marika! Mäkin jo haaveilen seuraavasta reissusta... Se on muuten jännä juttu, miten sitä joskus "juuttuu" johonkin kohteeseen ja palaa aina vuosien jälkeen sinne takaisin :)