Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Kuntokuurille mars!

Päätin sitten vihdoinkin aloittaa laihdutuskuurin. Olen siitä puhunut jo viimeiset pari vuotta, mutta valitettavasti se on aina jäänyt vain sille puhumisen asteelle... Tavoitteena olisi saada pois toistakymmentä kiloa syys-lokakuuhun mennessä. Mitä mieltä olette, kuulostaako järkevältä tahdilta? Ajattelin myös ryhtyä pitämään jonkinlaista laihdutuspäiväkirjaa blogissani eli postailen silloin tällöin tänne dieettini edistymisestä :)

Olin eilen ekaa kertaa reippaalla kävelylenkillä ja totesin, että olen todellakin rapakunnossa... Meinasin läkähtyä jo muutaman minuutin tallustelun jälkeen ja kotiin päästyäni vaatteeni olivat lähes läpimärät. Vaikka se liikkeelle lähteminen onkin laiskalle sohvaperunalle aina niin samperin vaikeaa, niin jälleen kerran huomasin, että on se kyllä sen arvoista - jälkikäteen olo oli mitä parhain. Virkistävä suihku, puhtaat univaatteet ja kylmä juoma yhdistettynä rentoon ja levolliseen mieleen takasivat hyvän olon ja kunnon yöunet. Tänään taas uudestaan!

Jos joku on nähnyt näitä lenkkareita Suomessa, vinkatkaa missä! Kuva: Reebok.


5 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Reippaalle lenkille tulee lähdettyä päivittäin kun on tuo koiruus :) Monella on harhaluulo ettei pientä koiraa voi lenkittää pitkiä lenkkejä. Meillä kuitenkin Viivi on tottunut kulkemaan päivittäin yhden pitemmän lenkin (n.5 km) ja muutamia lyhempiä. Kyllä minultakin jäisi lenkit varsinkin huonolla ilmalla tekemättä jos ei olis tuota koiraa.
tsemppiä painonpudotuksellesi ja mukavaa päivää!

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Aivan mieletöntä että olet saanut päätöksen aikaiseksi ja teet asian eteen jotain. Mä itse olen kelannut samoja juttuja, mutta en vaan saa aikaiseksi. Nostan kyllä hattua!
Ite laihutin syksyllä 8 kg ja takas tuli 3 TYHYMÄ OLEN.
Tsemppia laihaamisiin. Älä liian tiukkaa tavoitetta ota, jo pelkkä kymppi voisi olla hyvä välitavoite?

GardenianKati kirjoitti...

Mäkin pudotin lasten jälkeen n. 10 kiloa. Mä pudottelin sen osissa. Söin välillä normaalisti ja kun jaksoin taas laiduttaa, niin laihdutin lisää. Olen himourheilija, mutta kävely on kyllä paras juttu laihduttamiseen. Hyvä idea postailla, niin tulee pysyttä ruodussa =D

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Vaikka itse urheilen paljon, on lähtö minulle pakkopullaa... lähinnä ajanpuutteen vuoksi. Pääsen nimittäin vasta 10 aikaan illallla lenkille, ja tarkoittaa sitä, etä unta on turha toivoa ennen puoltayötä. Eilenkin sain unen vasta yhden aikaan.
Joka tapauksessa se tunne lenkin jälkeen on niin ihana, että pakko on päästä. Se on kuin huumetta, että pitää mennä :)

Tsemppiä laihdutukseen!!

New England Rose kirjoitti...

IHANAA, kun saa näin paljon tsemppejä ja positiivista palautetta - sitä tarvitaankin, etten hyydy kesken kaiken :

Tuo välitavoite voisi olla hyvä ajatus, ainakin mikäli laihis rupeaa ns. tökkimään... (jossain vaiheessa se on satavarmasti edessä!).

On se vaan kumma, miten itsensä lihottaminen on niin monin verroin helpompaa kuin sen kerätyn vararavinnon karistaminen. Ei auta kuin yrittää jaksaa yrittää :)