Sivut

perjantai 4. toukokuuta 2012

Sticky stickers

RAKASTAN erilaisia sisustustarroja! <3 Aivan erityisesti pidän kauniista teksteistä ja ajatelmista sekä tähtikuvioisista tarroista, joita olenkin liimaillut ympäri kämppää mihin ikinä vain olen keksinyt :D

Täytyy myöntää, että mies on jo saamassa tarpeeksi ylipursuavasta tarrainnostuksestani, mutta toisaalta niin mäkin oon saanut tarpeekseni sen innosta ostaa erilaisia kodinkoneita alennusmyynneistä ex-tempore ja multa kysymättä... Joten tasoissa ollaan... Khrm.

Kuvissa TV-huoneen seinältä paikkansa löytänyt "It's a wonderful life" sekä työhuoneeseen päätynyt "Happiness is not a destination. It is a way of life".


2 kommenttia:

Marru kirjoitti...

Tarrat on todella kauniita!
Ei niistä miehistä kannata välittää (hihhih) ;D

New England Rose kirjoitti...

Thänks Marruska, mäkin tykkään!

No joo, niinhän sitä luulisi... Ukko tupsahti kotiin kesken työpäivän vapunaattona ja raijasi mukanaan valtavan hurisevan hökötyksen. Mä kysyin, että mikä toi on, johon se vastasi, että jääpalakone - "pitäähän Vappuna saada kylmää juomaa". Ukkeli iski masiinan seinään, lueskeli ohjekirjaa, täytti sen vedellä ja sanoi, että lähtee nyt takaisin duuniin. "Onpahan sitten illalla jääpaloja valmiina kun juhlistetaan Vappua".

Vaan eipä ollut - peevelin masiina huusi pöydällä koko päivän eikä saanut aikaiseksi YHTÄKÄÄN JÄÄPALAA, vaikka kaikki tehtiin prikulleen ohjekirjan mukaan. Se siitä vekottimesta sitten - odottelee nyt tuolla työhuoneen nurkassa palautusta kauppaan.

Myönnän, että olen palautukseen salaisesti tyytyväinen, sillä laite oli aivan liian massiivinen meidän keittiöön... Isäntä kun tykkää heräteostoksista erilaisten kodinkoneiden muodossa, eikä yleensä paljoa kysele muiden mielipiteitä (eipä silti, en mäkään kysy siltä :D)