Sivut

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Shampanjaa ja vaahtokarkkeja

Wappu oli meillä rauhallinen - erittäin rauhallinen. Vappuaattona huhkin maalaushommissa takapihan aidan kimpussa melkein koko päivän kun mies oli töissä. Sitten olinkin jo niin sippi, ettei juhlinta kauheasti enää napannut. Mitä nyt vähän herkuteltiin erilaisilla suolaisilla ja makeilla herkuilla sekä istuskeltiin takapihalla ihanasta ilmasta ja poreilevasta kuohujuomasta nauttien. Mutta muuten vedettiin ns. matalalla profiililla ihan keskenämme. Ja tottakai avattiin grillikausi Vapunpäivänä! Vappuna olen yleensä aina ostanut tuoksuvia vaaleanpunaisia ruusuja olohuoneen pöydälle, eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus.

Kuten yleensäkin, "talvilomani" oli työteliäs ja meni taas kerran aivan liian nopeasti. On pesty ikkunoita, peilikaappeja, vessoja ja terasseja, maalattu  aitoja ja puunattu lattioita sekä järjestelty tavaroita ja siivottu kaappeja. Onneksi toissaviikolla alkanut selkäkipuni helpotti muutaman päivän jälkeen, eikä koko loma "tuhraantunut" sen paranteluun. Elämä voittaa siis jälleen!

P.S. Huomaan, että olen saanut muutaman uuden lukijankin lomani aikana :) Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdytte!3 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Rauhallisesti se vappu täälläkin meni :)

aurinkoisia päiviä!

Jamelia kirjoitti...

Joskus on hyvä ottaa rennosti
ja ei niin kiirus mihinkään:)

Mukavaa keskiviikkoa:)

Jamssi

New England Rose kirjoitti...

Jasmiina: No onpa kiva kuulla - nyt mun ei sitten tartte ottaa "tunnontuskia" siitä, että skippasin valtakunnan pakolliset juhlat :)

Aurinkoa sinnekin ja ihanaa viikonloppua!

Jamssi: Totta turiset, niinhän se on. Mä oon vain jotenkin niin laiska ja saamaton, että normityöpäivinä oon aivan "finaalissa" illalla eikä silloin ole mitään mahkuja ruveta pesemään ikkunoita tms... Pakko hoitaa hommelit lomilla - siis jos haluaa nähdä lasien läpi jatkossakin jotain :D

Kivaa viikonloppua koko perheellesi!