Sivut

maanantai 14. toukokuuta 2012

New York, New York...

Lämpimät onnittelut kaikille äideille äitienpäivän johdosta <3 Käväisin eilen vanhempieni luona herkuttelemassa makaronilaatikolla ja mansikkakermakakulla. Hankimme siskon kanssa äidille yhteisen lahjan eli ihanan valkoisen hortensian sekä Toivekoti & Puutarha -lehden vuosikerran. Kerrankin jotain, mistä on iloa pidemmäksikin aikaa!

Vaihdoin viikonloppuna siivouksen lomassa lakanat ja kaapista löytyi viime talvena ostamani New York -henkiset pussilakanat. Ne on ihanan napakkaa, paksua puuvillaa, joten säilyttävät muotonsa hyvin. Uni maittoi ainakin erinomaisesti!

Asiasta viidenteen - tekisi muuten hirveästi mieli lähteä Nykiin... Muhun iski aikamoinen matkakuume seurattuani TV:stä "Suomi-tytöt New Yorkissa" -realitya. Minkäs teet kun lompsa on tyhjä, kävelemällä sinne ei pääse ja uidakaan en taida ihan jaksaa... Mutta onhan mulla nämä lakanat, joten voin aina uneksia matkasta :D

Mukavaa alkanutta viikkoa!6 kommenttia:

Tiiranpesän Mari kirjoitti...

I H A N A T pussilakanat, kelpais meiän mustavalkoiseksi muuttuvaan makkariin :)

New England Rose kirjoitti...

Siis mulla on Mari vähän sama villitys - oon viime aikoina haalinut yhä enemmän mustia tavaroita. Kyllä siihen pelkkään valkoiseenkin kyllästyy enemmin tai myöhemmin, ainakin jos on itse kovin "värikäs persoona" :D

Oon todennut, että kontrastit luo mukavaa vaihtelua ja antaa potkua sisustukseen kivasti. Aurinkoista päivää sinulle!

New England Rose kirjoitti...

P.S. Mikäli oot kiinnostunut ko. lakanoista, niin tilasin ne joko H&M:stä tai sitten Ellokselta, en nyt muista kummasta kun siitä on jo sen verran aikaa.

Marru kirjoitti...

Oikeen ihania unia ;))

New England Rose kirjoitti...

Always :)

Tiiranpesän Mari kirjoitti...

Niimpä, valkoinen on ihana väri, mutta kyllä se tarttee kaverikseen muutakin.

Pitääpä katella, jos sattuis silmään jommastakummasta nettikaupasta nuo, kiitti vinkistä :)