Sivut

maanantai 3. lokakuuta 2011

Viikonloppu kynttilänvalossa

Olipa ihana tunne, kun ei periaatteessa "tarvinnut" tehdä viikonloppuna mitään erityistä. Viime aikoina jokaiselle viikonlopulle on ollut suunniteltuna kaikenlaista isompaa ja pienempää "projektia" niin kotona kuin puutarhassakin. Olen todennut, että mitä enemmän suunnittelee ja kasaa itselleen paineita, sitä enemmän puulta tehtävät asiat loppupeleissä maistuvat.

Lauantaina relasin puoli päivää aivan täysin - nukuin myöhään, tein kunnon aamiaisen ja loikoilin vuoroin sängyllä ja sohvalla sisustuslehtiä selaillen. En tosin osaa olla joutilaana pitkään - upea ilma inspiroi mut kevyisiin pihahommiin iltapäivällä. Haravoin nurmikon ja raksin pois kaikki kuolleet oksat, lehdet ja kukat. Pihalla vierähti muutama tunti, jonka jälkeen oli mukava suunnistaa saunaan, poltella kynttilöitä ja nauttia mukavasta tunnelmasta : )

Finally a weekend that wasn't "scheduled" beforehand! On Saturday, I slept till 10 AM, made a nice breakfast, laid on the bed and on the couch by turns reading interior design magazines. Since the weather was so fantastic, I did some chores in the garden in the afternoon. I, for example, raked up the lawn and cut off  all dead flowers. On Saturday evening, I went to sauna, burned candles and enjoyed the wonderful atmosphere : )7 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Mulla on sama ongelma. mitä enemmän suunnittelee, sitä huonommin mä osaan ne totauttaa (nytkin tässä "siivoillut" kaappeja ja "laitellut" kirppiskamoja esille..mielikuvituksissani) :DD

Kivaa alkanutta viikkoa!

Marru kirjoitti...

Hyvältä kuulosti sun viikonloppusi ja kauniita kuvia...

Maanvaiva kirjoitti...

Minä en koskaan suunnittele mitään töitä etukäteen.
Jätän ne silloin varmasti tekemättä.
(uhmaikä) :D
Paljon parempi on tehdä juttuja silloin kun huvittaa :)

New England Rose kirjoitti...

Osuit Maanvaiva naulan kantaan. Jonkinasteinen ongelma saattaa tosin muodostua siitä, jos ei huvita koskaan, heh (en tunnusta!)

Leppoisaa viikonjatkoa koko konkkaronkalle! Toivotaan, että nähtäis vähän aurinkoa tälläkin viikolla, viime viikonloppu oli nimittäin aika ihku!

New England Rose kirjoitti...

Pitääpä muuten mainita vielä noihin kuviin liittyen, että toi ikkunanpoka on kuulemma lähemmäs 250 vuotta vanha. Sain sen siskoni miehen vanhemmilta, joilla on eräänlainen vanha sukutila Tampereen lähistöllä. Olen yrittänyt kohdella haurasta pokaa "silkkihansikkain", mutta saas nähdä kauanko se pysyy kasassa meikäläisen käsittelyssä :D

Jannika kirjoitti...

Sulla on ihanan näköinen koti! :)
Kateeks käy.

http://yesterdayisoverr.blogspot.com/

New England Rose kirjoitti...

Kiitti Jannika! pitääkin käydä piipahtamassa blogissasi :)