Sivut

maanantai 24. lokakuuta 2011

M niinkuin maanantai

Tsemppasin viikonloppuna ja silitin neljä isoa verhoa olkkarin / keittiön alueelle sekä pari verhoa makkariin. Tilasin verhot muutamia viikkoja sitten netistä ja täytyy sanoa, että tällä kertaa olin niihin hyvin tyytyväinen - näyttivät kotona ikkunassa suurinpiirtein samanlaisilta ja samanvärisiltä kuin nettikaupan kuvassa. Materiaali oli hyvälaatuista ja napakkaa sekä väri miellyttävän raikas (toisin kävi taannoisen verhotilaukseni kanssa, jolloin lopputulos ei ihan vastannut odotuksia vaikka verhot suht ok ovatkin). Alla muutama otos olkkari-/keittiöalueen verhoista. Makkarin verhot näette sitten toisessa postauksessa : D Mainiota maanantaita kaikille lukijoilleni!

In the pics below you can see my new curtains, which I placed in the kitchen / living room area during the weekend. I have to say I am very pleased with the way they look - no surprises this time regarding the fabric and the color : D The curtains look as fresh and stylish as they did in the webshop's photo. Nice Monday everyone!

7 kommenttia:

Sanna-Riikka kirjoitti...

Ihanat verhot!!! Oon haaveillu tollasista mein makkariin kans!! Monta kertaa oon meinannu painaa tilaa nappia, mutta vielä ovat jääneet nettikauppaa? Mistä nettikaupasta muuten tilasit omasi??

Ja lämmin kiitos äänestäsi:) siellä kilpailussa!!!

Riikka kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Purjerenkaat on ihana yksityiskohta verhoissa. Meillä on keittiössä rullaverho samaa sarjaa. Haaveilen olohuoneeseen juuri noita samaisia verhoja.

Villa Brickyard kirjoitti...

Komiat on verhot ja kuinkas ollakkaan ostin kesällä samalla kuviolla olevan rullattavan kapan ja laitoin sen kodinhoitohuoneeseen. Minä etsin edelleen verhoja makkariin, ei oo löytyny sopivia.

New England Rose kirjoitti...

Sanna-Riikka: Tilasin verhot Wilhelmiinan Kammarista. Ja se sun kattaus oli oikeesti kivoin! :D

Riikka: Joo, mä tykkään kanssa noista purjerenkaista tosi paljon! Antavat "pikantin" säväyksen...

Villa Brickyard: Onnea verhojen etsintään :)

Sanna-Riikka kirjoitti...

Moikka!! Okei, Wilhelmiinan Kammari onkin tuttu nettikauppa ja sieltä on tullut tilailtu vähän kaikkee:) No en mä varmaan ihan vimonenkaan tossa kisassa oo:) Kiitti kannustuksesta, kävin muuten äsken kattoos siellä ja kattaus on nyt sijalla 26 vissiin:) Ihan hyvä saavutus:)

Marru kirjoitti...

Todella kauniit verhot!!!

New England Rose kirjoitti...

Kiitos Marru ja mukavaa viikonloppua! :)