Sivut

maanantai 17. lokakuuta 2011

Ihana GreenGate

"Jouluhössötykseni" on nyt sitten virallisesti alkanut : ) Tilasin perjantaina Greengaten ihastuttavaa Fay Red-sarjaa olevan kannun, pikkukulhot ja -lautaset sekä pöytäliinan. Kannua voi käyttää jouluna esimerkiksi maito-/mehukannuna, vesikannuna tai vaikkapa kotikaljaa ja sahtia varten. Kupposet (kuvassa) ajattelin ensisijaisesti riisipuurokupeiksi, mutta aion kyllä käyttää niitä muuhunkin kattaukseen kuten esimerkiksi mädin, smetanan ja kermaviilikastikkeen esillepanoon jouluillallisella. Pikkulautaset sopivat puurohetkiin mainiosti kulhojen alle ja illallisella niitä voi käyttää vaikkapa joululimppulautasina tai leikkelelautasina. Kyllä nyt kelpaa kattaa joulupöytä koreaksi!

Jännä juttu sinänsä, mutten ole moneen vuoteen pitänyt lainkaan punaisista joulukoristeista tai ylipäätään mistään punaisesta. Huomaan nyt kuitenkin lipsuvani hieman tuosta "punattomasta periaatteestani", sillä heti kun näin tämän GreenGaten uutuussarjan, olin aivan myyty! Ne sopivat täydellisesti valkoiseen häälahja-astiastoomme, jota myös käytän juhlapäivinä. Yhdistelemällä tätä sarjaa erilaisiin luonnonmateriaaleihin saa aikaan kivan "pohjoismaisen" joulutunnelman ripauksella "joulua Aspenissa".

Fay Red-sarjan astiat löytyvät kuvien alla olevasta linkistä GreenGaten esitteen sivuilta 6-10. Alla näkyvät kuvat ovat molemmat myös GreenGaten.

In the link below you will find GreeGate's winter 2011 collection. I personally fell in love with the Fay Red dinner set, which I purchased online last week (see pages 6-10). My intention is to combine my Fay Reds with white dishes and organic materials to create a cosy, "Nordic" Christmas spirit mixed with a hint of "Christmas atmosphere in Aspen". Love 'em! <3GreenGate Winter 2011 Catalogue

4 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Onpa kauniita nuo astiat :)

Mukavaa maanantaita!

Marru kirjoitti...

Merja K vei sanat suustani... ompa kauniit astiat, todella ihanat!!!

Maanvaiva kirjoitti...

Nonniin.. nyt mä olen kade!
Täällä ei ole GGtä ku vaan Stockmannilla (ainakaan minä en tiedä, missä muualla voisi olla) ja siellä ei ole minkäännäköisiä uusia malleja, jouluisista puhumattakaan..
Ja tilata mä en halua, ku mene kerrallaan liian paljon rahaa.. Paljon kivempaa ois käydä ostamassa joka päivä yksi kuppi :D

New England Rose kirjoitti...

Merja K & Marru: Kiitti, niin on mustakin! Sain astiat eilen kotiini, olivat livenä vielä kivempia :)

Maanvaiva: Luulenpa että ollaan samassa veneessä, sillä eipä niitä ole täälläkään kuin Stockalla... PK-seutu sucks! ;D Siksi päädyinkin tilaamaan tuotteet lahtelaisen Sisustus Fannyn nettikaupasta. Kauppias oli muuten aivan mahtava, lähetti mulle kaupanpäälle yllärinä samaa sarjaa olevat servetit sekä sellaisen supersöpön metallisen sirottimen, johon aion kipata kanelia.

Tässä vielä Sisustus Fannyn nettisivut:

http://www.sisustusfanny.com/