Sivut

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Paperisotaa

Sain eilen kerta kaikkiaan tarpeekseni ympäri kämppää ja erityisesti työhuonetta seilaavista "tärkeistä papereista". Tuntuu, että kaikki kaapit, laatikot ja hyllyt ovat jo täynnä eikä minnekään enää oikein mahdu yhtäkään lippua tai lappua. Meillä on muutenkin työhuoneessa varsinainen "mappihelvetti" eli koko seinän levyinen kirjahylly täynnä jos jonkinsortin tiiliskiveä. Valitettavasti niitä ei voi heittää pois, joten yritän kiltisti elää tämän faktan kanssa : (  Luonnollisesti tuosta hyllytilasta mun kirjoja / mappeja on vain neljännes ja loput kuuluvat miehelleni. Plääh.

Lievitin "paperiangstiani" kaivamalla kaapista aikoinaan H&M:ltä tilaamani tukevan kangaskassin ja iskin yhden ison pinkan sinne. Tulipahan hieman siistimmän näköistä. Täytyykin etsiä vielä se toinen kassi jostain (oli muistaakseni valkoinen), ja latoa kaikki loput silmiin sattuvat paperit sinne.

Yesterday, I had enough of the huge piles of documents we have in our den. All shelves, closets and bookcases are totally jammed already and there's absolutely no place to hide any extra papers.

Luckily, I found a sturdy bag made of thick canvas from  my closet and put all papers and documents in it. Looks pretty nice, eh? The bag has been purchased from H&M (Hennes&Mauritz).

5 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

mä niiiin voin kuvitella tuon mappihelvetin, täällä valtaa sama, plus kaikenmaailman tyhjät lootat jne.. :S

Ainosofia kirjoitti...

Niin - ne paperit ja kirjat kuuluvat elämään ... :)

Hyvän idean keksit!

New England Rose kirjoitti...

Ainosofia: Näin on näppäimet! Elämäänhän ne kaikenmaailman roinat tosiaan kuuluvat, vaikka joskus joidenkin sisustusfriikkien jutuista saakin sen käsityksen ettei heillä ole mitään tuollaista "ongelmakamaa" kotonaan.

Jasmiina: Miten huojentavaa onkaan kuulla että säkin kärsit tästä ongelmasta! Niin ja siitä herkkuja ahmivasta ukosta! En siis ole ainoa... :DDD

Maanvaiva kirjoitti...

Mä aina joskus silloin-tällöin ryhdistäydyn ja laitan kaikki paperit siistiin järjestykseen..
Kuin taikaiskusta ne on vähä ajan päästä taas ihan missä sattuu.
En ole vieläkään käsittänyt, miten se on mahdollista..

New England Rose kirjoitti...

Joo-o,totta turiset Maanvaivaseni! Se mun ikuistama kasa on jo taas levinnyt jotenkin kummasti tuolta kassista ympäri työpöytää...