Sivut

maanantai 1. elokuuta 2011

Höyhensaarille tähdenlennon kyydissä

Tähtimaniani jatkuu... Olen jo pidempään etsinyt "silmää miellyttäviä" lakanoita ja nyt kun sellaiset kerran tulla tupsahtivat eteeni postin tuomasta esitteestä, oli ne ihan pakko hankkia saman tien!

Tähtikuosi on mielestäni todella söpö - tosin myönnettäköön, että lakanoiden kreppimäinen materiaali on hieman karheahkoa meikäläisen makuun. Luotan kuitenkin siihen, että lakanat pehmenevät käytön myötä juuri sopiviksi. Uni ainakin maittoi ensimmäisenä yönä erityisen hyvin! Ja totta kai hankin nämäkin alesta :D

4 kommenttia:

mimma86 kirjoitti...

Moikka! Ihanaa taas löytyi kiva uusi blogi :) Oon katsellut noita samoja pussilakanoita, mutta en vielä tilannut. On kyllä tosi nätit ;) Tervetuloa kurkistamaan minun blogiini Viva La Vintageen :)

New England Rose kirjoitti...

Kiitos mimma86 kauniista sanoistasi, kovasti yritän blogin parissa pakertaa... :)

Pitääkin käydä piipahtamassa blogissasi, sen nimi on ainakin mielenkiintoinen!

Ja vielä tiedoksi, että lakanat tosiaan pehmenivät käytössä sen verran, että ovat nyt ihan mukavat.

mimma86 kirjoitti...

Kiva :) Blogin nimi ei kyllä kerro mitään oikeastaan mitä blogini sisältää, ehkä nimen vaihto ois ok ;) Eikös lakanat ollut sitä ribbiä eikä sileää, sitä ribbiä oon vieroksunut aina, mut täytyypä harkita uudestaan!

New England Rose kirjoitti...

Joo, ne siis on sitä ribbiä/kreppiä. On mullekin eka kerta kun sellaiset ostin, mutta kuten sanottu kaikkeen näköjään tottuu ja tuntuvat nyt mukavilta.