Sivut

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Lomalta lompsis!

Ensimmäinen päivä töissä loman jälkeen... Hmph. Olo on hieman kuin olisi puulla päähän lyöty - kaiken lisäksi työpaikka on hiljainen kuin huopatossutehdas. Kolmen viikon loma hurahti pikavauhtia ja totta puhuen olisin voinut löhöillä vaivatta vielä toisen mokoman :D Noh, typötyhjässä toimistossa touhutessani ja ihanaa auringonpaistetta ikkunan läpi ihaillessani lohduttaudun sillä, että kun syyssateet ovat pahimmillaan, meikäläinen karistaa kotimaan pölyt jaloistaan ja suuntaa kaukoitään pariksi viikoksi. Nyt siis vaan tsemppi päälle vaikka hammasta purren!

Puutarhassa on tapahtunut lomani aikana kaikenlaista mukavaa - rakastamistani kärhöistä kukkansa ovat avanneet vaaleanpunainen Alijonushka sekä tumman lila Jackmannii. Molemmat ruusuni, valkoinen ja vaaleanpunainen olivat viime viikolla täydessä kukassaan, tosin nyt on jo muutama kukka lakastumassa. Kukkia oli joissakin oksissa niin paljon, että varret taipuivat lähes maahan asti. Pelargonit ovat myös nyt kukkeimmillaan, kaikki laatikot aivan täynnä pinkkejä ja valkoisia kukintoja.

Alla kuvissa kellomainen Alijonushka sekä vaaleanpunainen lobeliani, jonka luulin jo heittäneen veivinsä ajat sitten. Ilokseni se intoutuikin kuukauden hiljaiselon jälkeen yhtäkkiä aivan uuteen kukoistukseen.

P.S. Olipa ihanaa huomata, että lomani aikana olin saanut muutaman uuden lukijan! Kiitokset teille liittymisestä ja vanhoille lukijoille mukana roikkumisesta ;D


Ei kommentteja: