Sivut

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Aherrus kantaa hedelmää

Eilisen karmivan vatsataudin jäljiltä olen taas "back in business" ;) Totesin muuten eilen takapihalla käyskenneltyäni, että rankka aherrus näköjään palkitaan kuin palkitaankin pikkuhiljaa. Kuvissa mm. raparperia, tuija ja sinikatajia sekä kuunliljoja, belliksiä ja yhtä tämän kesän suosikkiani eli sininataa, joka antaa mielestäni pikantin säväyksen penkkiin kuin penkkiin. Jotenkin mua viehättää tuo sinivihreä sävy, siksi kai noita sinikatajiakin ostinkin. Ehkäpä siitä tulee mieleen smaragdinsininen meri... Tästä on hyvä jatkaa ja täyttää kukkapenkin välit ihanilla kivillä, kukkivilla kukilla ja köynnöksillä...

Tämä bloggari suuntaa tänään ansaitulle (?) kesälomalle, joten päivityksiä on luvassa heinäkuun aikana hyvin vaihtelevasti. Yritän nyt kuitenkin jossain vaiheessa käydä laittamassa jotain kivaa sivuilleni : )

Nähdään siis taas viimeistään elokuussa! Ihanaa kesää kaikille ja rentouttavaa lomaa!
1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Hei!
Sulla on näköjään sama kukkamaku kuin mulla! Pidän kuunliljoista, tuijista ja sinikatajasta, mutta varsinkin belliksistä :) Tuo sininata on minulle aivan uusi lajike, mutta taitaapa tulla hankintalistalle seuraavaksi, näyttää niin kivalta!
Hyvää lomanviettoa!