Sivut

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

I love Clematis!

Jippii, lisää kärhöjä on auennut! Yksi pinkki Ville de Lyon, valkoinen Madame le Coultre sekä useampia Nelly Mosereita. On se vaan ihmeellistä, miten yhdenkin kukan aukeaminen saa ihmisen niin hyvälle tuulelle :) Parissa muussa kärhössä nuput ovat lupaavasti pullollaan, joten ei mene montaakaan päivää, kun saan taas lisäväriä kukkapenkkiini. Taitaapi tulla tummanlilaa. Napsin nämä kuvat eilenillalla ihan huvikseni puutarhahommien lomassa.

Käänsin kuvailun ohessa ison, kuivan ja kivisen kukkapenkin ympäriämpäri ja levitin siihen kahdeksan säkkiä tuoretta multaa. Eikä mennyt kuin kolme tuntia... Eilen ei sitten oikein muuta ehtinyt tekemäänkään, paitsi (tietenkin!) katsomaan nauhalta "Huvilan ja Huussin" juuri ennen nukkumaanmenoa.

Tänään urakka jatkuu viheristutuksilla, mikäli sää vain sallii. Enhän minä tietenkään sokerista tehty ole - vaikka syömäni karkkimäärän perusteella sekin diagnoosi saattaisi olla mahdollinen - mutta sen olen kuitenkin päättänyt, että kaatosateeseen en sentään mene! Tai ehkä sittenkin... Jos vain löytäisi jonkinmoiset sadevaatteet jostain...2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihania kukkia, mukavia kesäpäiviä.

New England Rose kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle! :)