Sivut

maanantai 30. toukokuuta 2011

Sadetta pidellessä

Niin se viikonloppu taas vierähti, tosin poikkeuksellisesti tällä kertaa sisätiloissa. Ulkona oli varsinainen koiranilma, ainakin täällä Etelä-Suomessa. Tuuli ulvoi kattoparrujen välissä ja sade rummutti raskaasti ikkunapellejä maiseman ollessa alakuloisen harmaa ja paikoin jopa pimeä.

Lauantaipäivä ja sunnuntaiaamu kuluivat mukavasti puunatessa paikkoja "edustuskuntoon" sukulaisten vierailua varten (edellisestä siivouksesta olikin vierähtänyt jo tovi, myönnetään...). Sen verran laiska kuitenkin olin, etten ryhtynyt leipomaan mitään omia tekeleitä, vaan turvauduin kiltisti lähikaupan valikoimaan. Eikä aika toisaalta olisi edes riittänytkään - tai muuten olisi pitänyt jättää lauantai-illan saunominen väliin. Ja sitä en kyllä kovin kepein perustein tee :)

Vierailu sujui kaikin puoli hyvin ja tunnelma oli katossa säästä huolimatta. Olin alunperin ajatellut, että joisimme kahvit takapihan terassilla, mutta jouduin luopumaan ideasta ymmärrettävistä syistä. Laitoin muutamia kynttilöitä palamaan sekä sisälle että ulos piristämään mieliä ja antamaan valoa pimeänharmaaseen päivään. Se taisi onnistua, sillä sukulaiset poistuivat luotamme hymyssä suin!Ei kommentteja: