Sivut

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Meidän Pääsiäinen

Moikka taas pitkästä aikaa! Olen ollut viime päivät jumissa aina vaan jatkuvan maalausprojektini kanssa ja kaikki muut hommat ovat jääneet taka-alalle, mukaanlukien blogin päivitys. Nyt olen sentään jo voiton puolella - takana ovat eteinen, olohuone, TV-huone ja makkari. Seuraavaksi vuorossa ovat vierashuone ja ns. pieni pukeutumis-/vilvoitteluhuone. Lopuksi, jos maalia (ja tarmoa...) vielä jää, maalaan ulko-oven sisäpuolelta uudelleen valkoiseksi.

Pääsiäinen tosiaan vierähti telan varressa, kuten vähän etukäteen ounastelinkin. Sain sentään lammaspaistin tehtyä ja käytyä vanhemmilla pääsiäisaterialla, mutta siinäpä se. Onneksi kultainen mieheni jeesasi mua ja pesi puolestani takapihan terassin ja kalusteet sekä kiikutti vanhat kanervat ja callunat roskiin. Tilalle laitettiin keltaisia pikkunarsisseja ja valkoisia perunanarsisseja, joiden huumaavaa tuoksua rakastan yli kaiken. Lämpimästä säästä innostuneena esiin kaivettiin myös aurinkotuolit ja -varjo. Ja tietysti pistettiin grillikausi aluilleen :)

Systeri lähti miehensä kanssa tänään Nykiin keväiselle ostosreissulle, kävi lainaamassa mun jättilaukkua matkalle mukaan että kaikki ostokset varmasti mahtuu - saas nähdä, mitä hän sieltä keksii taas mukanaan raijata. Systerin tuntien laukussa on ainakin muutama LV:n laukku... joita en itse omista ainuttakaan :D
Ei kommentteja: