Sivut

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Perjantai!!!

IHANAA, viikonloppu edessä ja raskas työviikko takana! Viime viikot ovatkin olleet tosi kiireistä aikaa töissä - joka päivä väännetty paineessa jos jonkinmoista presistä, slidesettiä ja käännöstä tai valmisteltu tapahtumien järjestelyjä. Pahaksi onneksi miehenikin sairastui viime yönä karmeaan flunssaan, toivottavasti ei iske muhun ainakaan ennen keskiviikkoa, jolloin pitäisi olla freesissä kunnossa yhdessä työtilaisuudessa. Ehkäpä siis tämä tuleva viikonloppu menee ihan lepäillessä miehen seurana lämpimän viltin alla...

Käväisin muuten viime viikolla Art On Ice -jääshowssa, joka oli tänäkin vuonna upea kokemus - tosin täytyy totuuden nimissä sanoa, että pidin edellisvuoden kokonaisuudesta hieman enemmän. Joka tapauksessa aivan loistava show! Ikimuistoisimmat esitykset tarjosivat odotetusti pariluistelun olympiavoittajat, venäläiset Tatiana Volosozhar ja Maxim Trankov sekä saksalaiset olympipronssimitalistit Aljona Savchenko ja Robin Szolkowy, tietenkään unohtamatta Stéphane Lambieliä, joka tuntuu vain parantuvan vuosi vuodelta :)

Toki joukkoon mahtui muutamia pettymyksiäkin, kuten Kurt Browning, joka tuntui jo olevan hieman liian iäkäs suuren yleisön eteen - laji kun on niin vaativa, että jossain kohtaa tulee raja vastaan - ei enää pystykään luistelemaan sillä tasolla, mitä entiseltä olympiavoittajalta ja maailmanmestarilta ehkä odottaisi.

Musiikki oli oma upea elämyksensä - lavalla nähtiin niin Euroviisuvoittaja Loreen, Hurts-duo kuin pianisti Khatia Buniatishvilikin. Khatia soitti flyygelillään dramaattisia klassisia suurteoksia todella upeasti tunteella ja taidolla, ihan meni kylmät väreet pitkin selkärankaa! Ja tottakai mukana oli myös suomalaistähti Jenni Vartiainen, jonka kappaleen luisteli Laura Lepistö.

Näytöksessä nähtiin myös tanssijoita, akrobaatteja sekä tulimestareita. Aivan mahtava elämys oli, kun jäälle ripoteltiin bensaa muistuttavaa ainetta ja jää sytytettiin sen jälkeen ikäänkuin palamaan. Harmi vaan, että jäällä liikkuneiden liekkien että luistelijoiden kuvaaminen ei tämäntasoisella kameralla onnistu, joten täytyi tyytyä ihan yleiskuvien räpsimiseen.

Tulimestari temppuilee.
Jää palaa.
Pianisti liiteli flyygeleineen pitkin jäätä liikkuvalla alustalla.
Jenni laulaa ja Laura luistelee.
Hurts-duo löytyy jostain kirkkaiden valojen takaa...

Ei kommentteja: