Sivut

maanantai 24. helmikuuta 2014

Työhuonetta pitkästä aikaa

Maanantai-aamua vaan kaikille, se olis taas uuden työviikon alku :) Töistä puheenollen, räpsin muutaman kuvan meidän (tai siis miehen) työhuoneesta - edellisistä räpsyistä kun on jo aikaa, ja syystä.

Kummalliset kuvakulmat selittyvät sillä, että yritin blokata kuvista pois ne "vähemmän kivat" asiat eli metrikaupalla mappeja ja paperikasoja... Olen joutunut taipumaan mappien ohella myös jättimäiseen tietokonenäyttöön, joka mielestäni estää ikävästi valon kulun ikkunasta huoneeseen. Lisäksi rakas sisustustarrani on joutunut väistymään yhden lisäkirjahyllyn tieltä (niitä oli aiemmin kaksi, nyt kolme...) Pitää yrittää siirtää tarra parempaan paikkaan, raukka kun jäi ikävästi hyllyn taakse. Jos siirtäminen ei onnistu, keksin varmaan kirjaimille jonkin toisen pätevän käyttötarkoituksen. On se vaan aina niin valitettavaa, kun OIKEAT TYÖT HÄIRITSEVÄT BLOGGAAMISTA! :D

Viime yönä oli muuten taas vaihteeksi aivan järkyttävä myrsky. Heräilimme miehen kanssa vuoronperään tuulen ääniin, välillä kun tuntui että katto lentää päältä. Jatkuva heräily selittänee tämänhetkisen olotilani, joka on todella V-Ä-S-Y-N-Y-T. Noh, pitää yrittää tsempata nämä pari ekaa päivää, niin sitten voikin jo alkaa taas odotella viikonloppua!5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kaunis työhuone ja tykkään kun kaikki näyttää niin järjestelmälliseltä :)

JohannaL kirjoitti...

Mikä ihana matto siellä on? Täällä sataa vettä ja tiet on taas liukkaat :(

JohannaL kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
New England Rose kirjoitti...

Johanna: hyvä että huone vaikuttaa kuvissa järjestelmälliseltä, kuvan ulkopuolella ei sitten ehkä ihan... :D

New England Rose kirjoitti...

JohannaL: Tuo matto on Annon uutuus, nimeltään muistaakseni Plussa (en nyt mene vannomaan oliko Plus vai Plussa). Ihastuin siihen heti kun sen netistä bongasin!

P.S. Poistin sun toisen kommentin, oli tullut vahingossa sama kommentti kahteen kertaan.