Sivut

maanantai 27. tammikuuta 2014

Vierashuoneen muutos!

Meidän niinsanottu vierashuoneemme on uinunut lähes koskemattomana "ruususen untaan" siitä lähtien, kun tähän taloon muutettiin eli lähes neljän vuoden ajan. Huoneen sisustus on koostunut mun ikivanhoista pömpeleistä, siis sellaisista 90-lukuisista punertavan puun värisistä hirvityksistä, jotka hankittiin joskus lukioaikana... Vuosien saatossa huoneeseen on kerääntynyt kaikenlaista muutakin rojua, mikä ei vaan ole "mahtunut" minnekään muualle - tiedätte varmaan, mitä tarkoitan ;D

Noh, sain äskettäin kerrassaan yllättävän tarmonpuuskan ja pistin huoneen lähes uusiksi kertaheitolla! Vanha pöytä ja lipasto suksivat kuuseen, samoin lattialla lojunut huoneen kokoon ylisuuri valkoinen matto (joka oli muuten kääntöpuolelta kaikkea muuta kuin valkoinen..). Myös verhot lähtivät, samoin kattovalaisimen iso harmaa kangasvarjostin sekä kaikki ylimääräinen tavara sängyn alta, kaapeista ja nurkista.

Tilalle hankin pienet, sirot ja ilmavat, mustaa metallia olevat (ja erittäin edulliset) huonekalut Ikeasta. Lattialle kaivoin varastosta vanhan kunnon harmaa-valkoisen tähtimaton ja sängylle heitin uuden salmiakkikuvioisen huovan sekä eläinaiheisia susi- ja karhutyynyjä. Kaikki ylimääräiset rojut ja paperit kävin läpi yksitellen ja pakkasin vain oleellisimmat mustiin ja valkoisiin säilytyslaatikoihin. Otinpa vielä esille helmililjanikin alkavan kevään kunniaksi.

Lopputulokseen olen jo nyt erittäin tyytyväinen, vaikka hienosäätöä vielä pitääkin tehdä. Seuraavaksi onkin vuorossa säilytyslaatikoiden pienimuotoinen tuunaus! :)

Ei kommentteja: