Sivut

torstai 30. tammikuuta 2014

Sisustushaaveilua... Miehen kanssa tai ilman!

Olen jo vuosien ajan haaveillut etanolilla toimivasta sisustustakasta, mutta sitä ei vaan ole meille tullut koskaan hankittua. Aivan erityisesti mua viehättää Risto-Matti Ratian suunnittelema selkeä ja moderni pystymallinen takka, jollaisia ei kovinkaan usein kodeissa näe (tai ainakaan mä en ole törmännyt). Takka sopisi meille erinomaisesti kokonsakin puolesta, sillä se vie lähes puolet vähemmän tilaa kuin ns. perinteinen sisustustakka. Ja sanomattakin tietysti on selvää, että mies ei kuulemma voi sietää kyseistä takkamallia sitten ollenkaan - taisi käyttää pömpelistä mainintaa "v***n ruma", kun asiaa hänelle sivunmennen esittelin. Hmm.

Jos unohdetaan mies ja sen metkut, niin tenkkapoona nyt sitten on, raaskinko satsata takkaan 600 euroa (!) ja toisaalta, ottaisinko mustan, harmaan vaiko valkoisen vaihtoehdon, mikäli ostopuuhiin päätyisin. Tätä pitää vielä miettiä piiitkään ja hartaasti.

Osaako muuten joku sisustustakan omistava lukijani heittää minkäänlaista arviota siitä, paljonko suuurinpiirtein palaa kuukaudessa euroja (kirjaimellisesti, heh), jos takkaa polttaa esim. kaksi iltaa viikossa kolmisen tuntia kerrallaan? Kuinka kauan yksi "perusetanolipullo" kestää, siis kuinka kauan sillä polttaa takkaa ja mitä sellainen pullo maksaa? En ole tähän sisustustakkojen tekniseen puoleen vielä sen kummemmin perehtynyt, joten olisi kiva saada ihan käytännön kokemuksia etanolitakasta. Oletteko olleet tyytyväisiä?

Sääennustukset ovat muuten lupailleet reippaita lumisateita ainakin Etelä- ja Keski-Suomeen perjantaiksi ja lauantaiksi, joten lumista viikonloppua vaan kaikille! Ja TOTTAKAI meillä alkaa juuri TÄNÄÄN taloyhtiössä ns. talonmiesvuoro, eli oman pihan ohella pitää kolata vielä yleisetkin alueet ja parkkipaikat. PLÄÄH - huono tuurimme se näköjään jatkuu ja jatkuu vuodesta toiseen... Toisaalta saahan siinä kolatessa raitista ilmaa ja pientä liikuntaa :)


Ei kommentteja: