Sivut

tiistai 14. tammikuuta 2014

Itsensä hemmottelua

Pitäähän sitä välillä itseäänkin vähän hemmotella, vaikka olinkin aikanaan vannonut, etten enää ikinä ottaisi rakennekynsiä... Noh, tilaisuus tekee varkaan vai miten se sanonta menikään - kun kerran geelikynsiä oli tarjolla hotellimme kauneushoitolassa vaivaisella neljälläkympillä, en kertakaikkiaan voinut vastustaa kiusausta! Olihan se toisaalta ihan kiva, kun voi esitellä joulun ja uudenvuoden juhlaillallisilla muutakin kuin nakerrettuja ja halkeilleita nakkisormiaan :D

Päädyin ns. ranskalaiseen manikyyriin, jossa kynnet on muotoiltu tylpiksi ja kärjet jätetty valkoisiksi. Muu osa kynttä lakattiin läpikäyvällä lakalla paitsi kynnen päät, joihin laitettiin lisätehosteeksi hopeahilettä, joka sopi mielestäni kivasti mun juhlatyyliin ja korosti mustan asuni kanssa pitämiäni isoja hopeakoruja.

Suomessahan ymmärtääkseni geelikynnet maksavat pitkälle päälle satasen, joten säästö oli huomattava - paitsi tietysti jos olisi jättänyt laitattamatta ne kokonaan, oli tullut vieläkin halvemmaksi... :D

Seuraavassa postauksessa luvassa ihania salmiakkikuvioisia ostoksia!


2 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Nuohan ovat kauniit - ovat tarpeeksi yksinkertaiset minun makuuni. Itse en ole uskaltanut ottaa, kun minä käytän kynsiäni vaikka mihin, esim. ruuvimeisselinä;) Ja minulla on omasta takaa vahvat ja vähän liiankin hyvin kasvavat kynnet, joten pelkään myös sitä, millaiset ne sen jälkeen ovat, kun se geeli siitä otetaan pois. Mutta kieltämättä houkuttelee se, ettei niitä tarvitsisi muutamaan viikkoon lakkailla eikä hoitaa.

New England Rose kirjoitti...

Juu, en mäkään halunnut mitään övereitä kynsiä, vaan mahdollisimman "luonnollisen" oloiset. Liika on aina liikaa ja menee helposti mauttoman puolelle :)

Mulla irtosi yksi kynsi toissapäivänä, oma kynsi oli alla jopa paremmassa kunnossa kuin normaalisti, mikä oli tietysti ihan kiva juttu!