Sivut

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Listan ulkopuolelta...

Olen kokonaan unohtanut kertoa taannoisen Ikean-reissuni ostossaaliista (joka muuten jäi valitettavan laihaksi). Alkuperäinen ostoslistani lensi romukoppaan heti kauppaan päästyäni ja vain osa listan tavaroista päätyi lopulta meille asti.

Jälleen kerran vanha totuus "mikä näyttää kuvissa hyvältä, ei välttämättä olekaan sitä" realisoitui erityisesti etukäteen mainostamieni valkoisten puukynttelikköjen kanssa - ensinnäkään ne eivät olleet valkoisia ollenkaan vaan ennemminkin keltaisia ja toisekseen sähkökynttilöiden valon väri oli jotain lilan ja harmaan väliltä. Olin mielessäni kuvitellut kynttelikköjen olevan puhtaanvalkoisia ja kynttilöiden valojen lämpimänsävyisiä. Jäivät siis kauppaan.

Kauppaan jäivät myös lahjapaperit ja -kassit, sillä muistin yhtäkkiä, että mullahan on viimevuotisia hopeisia ja kultaisia lahjapapereita vielä yksi vierashuoneen hylly täynnä ja kelpaavat varsin hyvin tänäkin vuonna, tuleepahan samalla lisää tilaa kaappiin.

Keittiötavaraa eksyi mukaan jonkin verran, nimittäin leikkuulaudan ja metallisen viinipullotelineen muodossa. Teline on juuri oikean muotoinen ja kokoinen ajattelemaani paikkaan ja sopii hyvin vieressä olevan, hopeanharmaaseen shiftaavan verhon kanssa, joten sitä ostosta ei tarvinnut sen kummemmin pähkäillä.

Paperiosastolla oli kaikenlaista pirteänväristä ja leikkisää tavaraa - innostuinkin hankkimaan työhuoneeseeni hauskoja vaaleanpunaisia ja turkooseja, puhekuplien muotoisia "post-it -liimalappuja" sekä mojovan pinkan mustavalkoisia isompia muistilappuja, joissa oleva moderni kuvio jäljittelee koivun tuohta ja vuosirenkaita (hieman hankalaa selittää sanallisesti, alla kuva). Hyvältä näyttävät työpöydällä :D

Kynttiläosastolta kahmin kärryyn valkoisia, mustia ja hopeakuvioisia kynttilöitä sekä turkoosia lasia olevia tuikkukuppeja, jotka olivat mukavan edullisia, mutta silti ajattoman tyylikkäitä (hinta taisi olla alle euron per kupponen, jos en ihan väärin muista). Kasviosastolta bongasin pari pirteää tekokasvia metalliruukkuineen, tulevat neukkaripöydälleni työhuoneeseen. Joo, olen innostunut sisustamaan nyt myös työpaikallani, pitävät varmaan työkaverit mua vähän pöpinä...

Jouluosastolta nappasin mukaan jo alkuperäisellä ostoslistallani olleita hopeisia lasi- ja metalliriipuksia sekä ihanan hopeakuusen, mitä en missään esitteessä tai netissä ollutkaan etukäteen nähnyt. Metalliriipukset näyttivät ilokseni livenä huomattavasti paremmilta kuin kuvissa, joten otin niitä mukaan useamman paketin, edullisia kun olivat.

Seuraavaksi pitäisi raahautua Vantaan Ikeaan hankkimaan mustia lampunvarjostimia, niitä kun ei valitettavasti Espoon Ikeassa koskaan ole saatavilla. Ehkäpä tuokin retki toteutuu vielä ennen joulua, mikäli saan mieheni houkuteltua kuskiksi. Toivossa on hyvä elää...


Ei kommentteja: