Sivut

tiistai 26. marraskuuta 2013

Eka joululehti

Lopultakin sain hankittua vuoden ensimmäisen sisustusjoululehden! Kaupan hyllyllä olikin varsinainen runsaudenpula, mutta päädyin sitten lopulta "Kauniit kodit" -lehden joulunumeroon. Ja olikin muuten todella hyvä valinta!

Alla muutamia maistiaisia lehden jutuista, esittelyssä oli mm. kahdeksan toinen toistaan ihanampaa joulukotia - kaikki hieman erityylisiä, mutta kauniita ja tyylikkäitä kukin omalla tavallaan. Suosittelen! :)


8 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Näyttää niin kivalta lehdeltä, että on pakko käydä itsekin ostamassa :)

Jasmiina kirjoitti...

Joululehdet on kyllä ihan ykkösjuttu :)

Ruususuun äiti kirjoitti...

Pitääpä ostaa.. :)

New England Rose kirjoitti...

Johanna: joo, oli se kyllä ihan kiva numero. Siellä oli myös mm. juttua Elämää Eirassa -blogistin kodista, mikä on kieltämättä ihastuttava. Ja vielä ihan itse rempattu!

En tarkoituksella tähän viitsinyt niitä kuvia laittaa, esittelee varmaan mieluummin ne omassa blogissaan :)

New England Rose kirjoitti...

Jasmiina: jeps, ehkäpä tässä joutuu vielä toisenkin ostamaan ennen joulua... :D

New England Rose kirjoitti...

Ruususuun äiti: ainakin meidän ruokakaupassa ko. lehti näkyi olevan kovassa suosiossa, sillä nappasin hyllystä sen kuuluisan viimeisen kappaleen.

Kieltämättä aiempi menekki vaikutti myös omaan ostopäätökseen, voipi olla etten ko. lehteen olisi päätynytkään, mikäli olisi ollut koskematon pinkka hyllyssä. Jotenkin ajattelin, ettei voi olla ihan huono lehti, kun on niin hyvin tehnyt kauppansa (mulla ei ollut silloin aikaa jäädä selailemaan niitä sen kummemmin, sen toki yleensä teen - kauppiaat ei tosin selailusta hirveästi tykkää...)

Ellen kirjoitti...

Minullakin on tuo lehti ja tykkäsin. Minä olen varmaan kauppiaitten painajainen, kun selailen sisustus- ja joululehdet ennenkuin ostan. Ja nykyään tulee harvemmin ostettua lehtiä;)

New England Rose kirjoitti...

Ellen: sama juttu mulla, lehtien ostelu on jäänyt viime aikoina jostain syystä vähemmälle. Mutta onhan tässä vielä aikaa parannella ostotilastoja... ;D