Sivut

maanantai 19. elokuuta 2013

Graafista keittiöön

Keittiön uusi tyyli on huomattavasti pelkistetympi kuin aiemmin. Kuten jo jossain aiemmassa postauksessa mainitsinkin, olen siivoillut kesän aikana tavaraa pois hyllyiltä ja tasoilta oikein urakalla.

Rakastuin shoppailureissullani kuvissa näkyviin savipurkkeihin niin palavasti, että ne oli kuitenkin pakko hankkia tilalle, sillä eihän tasot voi aivan tyhjyyttään ammottaa... ;D

Tällä hetkellä keittiössä on oikeastaan enää yksi paikka, jossa astioita on enemmän, nimittäin tuunaamani DIY-hyllykkö, mutta siitä lisää sitten myöhemmässä postauksessa! Tarmokasta viikkoa teille kaikille!
5 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Kivat purkit - ja ihanan selkeää! Koskahan meillä saisi aikaiseksi kyökin tyhjennyksen - on niin täynnä rojua ja rompetta, että ihmeteko on ruuan laitto siellä;)
Mukavaa viikkoa sinne!

IMAGE black and white kirjoitti...

Näyttää ihan mielettömän hyvältä. :)

New England Rose kirjoitti...

Eikö olekin :) Meilläkin sitä rojua ja rompetta todellakin riittää - tällä viikolla olen keksinyt hyödyntää myös työhuonettani kodin siivousprojektin yhteydessä - olen kiikuttanut muutaman taulun, tekokasvin ja maljakon työpäivän piristykseksi työhuoneeseeni. Vielä pitäisi viedä muutama ylimääräinen tuikkukuppi, koristetyyny ja viltti...

New England Rose kirjoitti...

Kiitokia IMAGE black and white, munkin mielestä näyttää tosi hyvältä. Tuntuu, että kaikki mikä on vähänkin graafista ja mustavalkoista on meikäläiselle juuri nyt ihan must :)

New England Rose kirjoitti...

Edit: enkä tietenkään tarkoittanut kotona olevaa työhuonetta, vaan sitä ihan oikeaa työpaikalla olevaa työhuonetta :)